Inditex Türkiye Personel Alımı 2017

Avrupanın en popüler hazır giyim markası olan Inditex grubu Türkiye genelinde hizmet vermekte olan markalarının personel ihtiyacını karşılamak üzere takım arkadaşları arıyor.

Inditex Türkiye Personel Alımı 2017

Avrupanın en popüler hazır giyim markası olan Inditex grubu Türkiye genelinde hizmet vermekte olan markalarının personel ihtiyacını karşılamak üzere takım arkadaşları arıyor. İspanya menşeli ünlü giyim markası 1975 yılında kurulmuştur, günümüzde modaya yön veren bir birinden değerli markalara sahip olan Inditex markası özellikle büyük alış veriş merkezlerinin müşterileri tarafından tercih edilmektedir. Dünyanın en büyük 3 hazır giyim markasından biri olan dünya devinin mağaza sayısı her geçen gün artmaktadır.

Mağazalarının personel ihtiyacını karşılamak üzere ilanlar yayınlayan Inditex Bershka, Stradivarius, Massimo Dutti, Oysho, Zara, Pull and Bear ve Zara Home gibi markalarına farklı pozisyonlarda personel alacaktır. Inditex grubu 2017 yılında Türkiye ofisi başta olmak üzere bünyesinde hizmet veren markalara yeni personel alımları yapacaktır. Inditex İnsan Kaynakları tarafından yayında olan 31 açık pozisyon bulunuyor bu ilanlardan bir bölümü şöyledir.

Inditex İş İlanları

⇒ Section Manager,
⇒ Mağaza Satış Danışmanı,
⇒ Depo Elemanı,
⇒ Şef Kasiyer,
⇒ Store Manager,
⇒ Kasiyer.

Yukarıdaki açık pozisyonlara benzer iş ilanları ile başta İstanbul, İzmir, Ankara ve Mersin gibi büyük illerde giyim sektöründe çalışmak isteyenler için alımlar devam etmektedir. Sizde aşağıda paylaştığımız linke tklayıp Inditex grubuna iş başvurusu yapabilirsiniz.

http://www.kariyer.net/inditex-turkiye-is-ilanlari-c1952-p10450/

 
inditex iş ilanları 2017 2017 inditex personel alımı İnditex iş başvurusu 2017 Zara personel alımı 2017 2016 Zara iş başvurusu Aleman alımları 2017 Mersin iş ilanları 2017 Samsun iş ilanları
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.