İlko İlaç Sanayi Personel Alımı İş İlanları

İlko İlaç Sanayi ve Ticaret A.Ş personel alımı yapacağı pozisyonları duyurdu.

İlko İlaç Sanayi Personel Alımı İş İlanları

İlko İlaç Sanayi internet sitesi üzerinden yayınladığı ilanlarda personel alımı yapacağını duyurmuştur. Türk ilaç endüstrisinde 50 yılı aşan süredir sektördeki tecrübesiyle ve deneyimi ile her geçen gün büyümeye devam ediyor. Geçtiğimiz yıllarda yayınladığı iş ilanları ilede çok sayıda kişiye iş imkanı sunmuştu yeni ilanlar ile çalışan sayısını artırarak bir çok kişiye iş imkanı sunmayı hedeflemektedir.

Sektördeki varlığını sürdürmek için Ar–Ge çalışmaları yapan geliştirdiği ilaçları üretecek tesislere sahip olması firmanın gücünü artırmasına olanak sağlamaktadır. Hacettepe Üniversitesi Teknokent’inde 2009 yılında İLKO Araştırma ve Geliştirme Merkezi’ni kuran İLKO İlaç, büyümeye devam ediyor 2012 yılında Konya da İLKO İlaç Üretim Tesisleri’ni faaliyete geçirerek ilaç üretiminde faaliyetlerine başlamıştır. İlaç sanayisine yaptığı yatırımlarla başarılı sonuçlar elde eden firma alacağı yeni personellerle daha güçlü bir yapıya sahip olmayı hedefliyor.

İlko İlaç Sanayi Personel Alımı için yayınladığı pozisyonları incelediğimizde 11 adet pozisyon için iş ilanı yayınladığını gördük yayında olan pozisyonlar şu şekilde verilmiştir;

Bakım Teknikeri Konya, Kalite Kontrol Analisti Konya, Danışma Görevlisi İstanbul(Asya) Fiyatlandırma ve Geri Ödeme Uzmanı İstanbul(Avr.) İstanbul(Asya), Sağlık Destek Ürünleri Ruhsatlandırma Lideri İstanbul(Avr.), İstanbul(Asya) Ruhsatlandırma Uzmanı İstanbul(Avr.), İstanbul(Asya) Üretim Görevlisi Konya İnsan Kaynakları Uzman Yardımcısı İstanbul(Asya), Depo Görevlisi Konya Bilgi Teknolojileri Uzmanı (Sistem ve Ağ Yönetimi) Jigolo sitesi İstanbul(Asya), Dış Pazarlar Bölge Satış Yöneticisi.

İlko ilaç sanayi personel alımlarını diğer firmaların aksine kendi internet sitesindeki kariyer sayfası aracılığı ile yapmaktadır. Başvuru yapmak isteyen okurlarımız sayfanın altındaki bağlantıyı kullanarak İlko ilaç sanayi insan kaynakları sayfasını ziyaret ederek detaylı bilgiye sahip olabilirler.

http://www.ilko.com.tr/tr/acik-pozisyonlar

 
İlko İlaç Sanayi Eleman Alımı İlko İlaç Sanayi Personel Alımı 2017 İlko İlaç Sanayi İş Başvurusu İlko İlaç Sanayi İş İlanları İlko İlaç Sanayi İnsan Kaynakları Personel Alımı 2017
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.