İETT İş Başvurusu Personel Alımı 2017

İETT her yıl bünyesine çok sayıda personel alımı yapmaktadır. Sizde yayında olan iş ilanlarını takip ederek iş başvurusu yapabilirsiniz.

İETT İş Başvurusu Personel Alımı 2017

İETT Genel Müdürlüğü İşletmeleri hepimizin bildiği gibi İstanbul’da toplu taşıma hizmeti veren önemli bir kuruluştur. İstanbul'da Toplu taşıma, tünel İşletmeleri, metro ve tramvay işletmelerini yürüten İETT Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı olarak çalışmalarına devam etmektedir. İETT personel alımlarını İstanbul Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları tarafından yürütülmektedir.

İETT bünyesinde makinistten şöföre iş makinesi operatöründen işçiye çok farklı niteliklerde personelin çalıştığıdev bir kuruluştur. İstanbul’un her yıl artan trafik sorununu ortadan kaldırmak için çalışmalarını artıran kurum personel sayısı sürekli olarak artırma ihtiyacı duyuyor. İETT Personel alımları ihtiyaçları kapsamında artarak çoğalıyor. İETT işletmeciliğini yaptığı bünyesindeki otobüsler, Marmaray, metro, deniz taşımacılığı yaptığı vapurlardaki personel ihtiyacını karşılayabilmek için başta şoför olmak üzere çok sayıda farklı niteliklere sahip personelleri isdihdam etmektedir. Ayrıca büyükşehir belediyesine bağlı olarak hizmet veren Özel Halk Otobüslerinin de yönetimi İETT tarafından yürütülmektedir.

İstanbul’da İETT bünyesinde çalışmak isteyenler için farklı iş imkanları sunan kurum farklı bölümlerinde çalışan personellerini sözleşmeli olarak isdihdam etmektedir.

Başvuru yapmak isteyen adaylar İETT İşletmeleri Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı Memur Personel Müdürlüğüne şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. İETT iş başvurusu için Beyaz Masa başvuru formunu doldurulması yeterli olacaktır.

İETT Personel alımı ve İş başvurusu yapmak için alttaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

https://goo.gl/Lnc87u

 
İETT Personel Alımı 2017 İETT Beyaz Masa Başvuru Formu İETT Eleman Alımı 2017 İETT İş Başvuru Formuu İETT İş Başvurusu İETT İşletmeleri Genel Müdürlüğü İETT İş Başvurusu Personel Alımı 2017
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.
ibrahım oktay gul     2018-04-03 2007 2016 arası ataturkhava alanında yolcu otobusu kullandım iett yı secmemın nedenı kulanacagım araca yabancı olmayısım ıstanbulu ıyı bılmem en buyuk etken .sultangazı de oturuyorum.şimdıden tskur edıyorum kolay gelsın.
Emre Engin     2017-12-14 Iett de şoför olmak istiyorum tüm belgelerim tam deneyimli şoförüm istanbul basaksehirde oturuyorum
NİKOLAY ERYILDIRIM     2017-12-14 BÜTÜN EVRAKLARIM MEVCUTTUR + 4 YILLIK İŞLETME MEZUNUYUM İETT ŞOFÖR OLMAK İSTİYORUM TÜRK VATANDAŞI+RUSYA
Ali Şimşek     2017-12-12 Benida alun rize liyim E Sınıfı Otobüs kullaniyorum Allah rizasi için
Turgay     2017-11-27 Ben istanbul oturuyorum ıett çalışmak istiyorum e artı src mecut saygılarımla
Zeynal sustam     2017-10-25 İett şoför lük yapmak istiyorum
Sebahattin Delibaş     2017-08-29 İETT şöförlüğünde iş arıyorum.
SEDAT TERKOS     2017-07-17 merhabalar ben lise mezunuyum is ariyorum arge teknisyenligi yaptim
Mesut Bulgur     2017-04-24 Söförlük icin is istiyorim is kapsamanizda bos yeriniz varsa yardimci olmanizi arz ediyorum.
osman türkmen     2017-01-30 İett ye işe girmek istiyorum deyimi halk otobüsü şoforüyüm