İDO Personel Eleman Alımı İş Başvurusu 2017

İstanbul ve çevre illerde deniz taşımacılığı yapan ve bir çok kişinin günlük hayatını kolaylaştırarak İstanbul trafigini hafifletmek için kurulmuş olan İDO personel alımı yapmaktadır.

İDO Personel Eleman Alımı İş Başvurusu 2017

İstanbul ve çevre illerde deniz taşımacılığı yapan ve bir çok kişinin günlük hayatını kolaylaştırarak İstanbul trafigini hafifletmek için kurulmuş olan İDO personel alımı yapmaktadır. İstanbul'da iyi bir işe sahip olmak isteyenlerin çalışmak istediği kurumların başında olan İDO genel başvuru yöntemi ile iş başvurusu almaya devam ediyor. İnsan kaynakları sayfası üzerinden dolduracağınız başvuru formu ile ihtiyaç olan her hangi bir pozisyon için başvuru sürecine dahil edilebilirsiniz. Sizde ido bünyesinde çalışmak istiyorsanız 5 dakikanızı ayırarak başvuru formunu doldurabilirsiniz.

Başvuru yapmak isteyen okurlarımız İDO insan kaynakları tarafından yayınlanmış olan insan kaynakları politikasını dikkatlice okumanız gerekmektedir. 

İnsan Kaynakları Politikamız

Müşteri odaklı yönetim yaklaşımımız, tarafsız ve fırsat eşitliği anlayışımız çerçevesinde; Şirketimizin amaç ve hedefleri doğrultusunda gerekli nitelik ve yeteneklere sahip kişileri bünyemize kazandırmaktır.
Bu doğrultuda ;

  • Çalışanlarımızın potansiyellerini belirleyerek gelişimlerini planlarız,
  • Çalışanlarımızın motivasyonlarını artırmak amacıyla katılımlarını destekler, başarılarını takdir ederiz,
  • Şirket hedefleri doğrultusunda çalışanlarımızın performanslarını yönetiriz,
  • Kariyer planlaması yaparak çalışanlarımız ile uzun vadeli işbirliği sağlarız,
  • Birlikte güvene dayalı şeffaf çalışma ortamı oluştururuz.

Çeşitlilik ve Fırsat Eşitliği Politikamız

Farklılıkların zenginliğimiz olduğunu kabul eder, iş gücümüzün çeşitliliğini destekleriz. Şirketimizde dil, din, inanç, ırk, etnik köken, yaş, cinsiyet, medeni hal, engelli olma hali, sosyo-ekonomik durum vb. farklılıklara göre ayrımcılık yapılmaz. İş başvurusu yapan herkes, sahip oldukları farklılıklar düşünülmeksizin eşit fırsata sahiptir. İşe alım ve yükselmelerde esas olan, işin gerektirdiği nitelik ve yetkinliklerdir.

Yukarıdaki insan kaynakları politikasını okuyup İDO'ya iş başvurusu yapmak isteyen adaylar aşağıdaki linke tıklayıp ilgili ilan sayfasına ulaşabilirler.

http://www.ido.com.tr/idocv/

 
İDO 2017 Personel Alımı İDO Açık Pozisyonlar İDO Eleman Alımı 2017 İDO İş Başvurusu 2017 İstanbul İDO İş Başvurusu İDO Personel Alımı 2017 İstanbul İş İlanları 2017 İş Başvurusu 2017
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.
Yener akkara     2018-12-09 Merhaba ben gemiciyim iş ariyorum yardimci olur musunuz?
Selcuk     2016-12-17 İDO feribitlarinda işçi olarak çalışmak istiyorum bu konuyla ilgili yardımlarınızı bekliyorum