Hospitadent Diş Hastanesi Personel Alımı 2017

İstanbul başta olmak üzere Kayseri ve yurtdışında hastaneleri olan Hospitadent Diş Hastanesi personel alımı yapacağı kadroları duyurdu.

Hospitadent Diş Hastanesi Personel Alımı 2017

Özellikle İstanbul'un ilçelerinde açtığı hastaneler ile hizmet vermeye devam eden Hospitadent Diş Hastaneleri yeni çalışma arkadaşları almak için ilan yayınlamıştır. Kariyer yaşantınıza ülkemizin en büyük diş hastanesi ünvanına sahip olan Hospitadent'de devam etmek istiyorsanız sizde yayında olan ilanlara başvuru yapabilirsiniz. Yayında olan kadrolar için haberimizin devamında size bilgi vereceğiz.

Hospitadent Diş Hastanesi İnsan Kaynakları tarafından şubelerindeki personel ihtiyacını karşılayabilmek için iş ilanları yayınlanmıştır. İstanbul Pendik, Bakırköy, Fatih ve Bağcılar şubeleri başta olmak üzere farklı hastanelerinde çalışmak isteyen okurlarımız alt bölümde verilen kadroları inceleyerek iş başvurularını yapabilirler.

Hospitadent Diş Hastanesi İş İlanları

⇒ İdari İşler Personeli
⇒ Hasta Görevlisi
⇒ Protez Uzmanı
⇒ Çağrı Merkezi Elemanı
⇒ Diş Hekimi Asistanı
⇒ Temizlik Görevlisi

Yukarıda verilen kadrolar için iş başvuruları alınmaya devam etmektedir. Yayında olan kadrolara yeteri kadar başvuru alınana kadar ilanlar yayında kalacaktır. Başvuru sayısı yeteri sayıya ulaştığında Hospitadent Diş Hastanesi insan kaynakları uzmanları işe alım sürecine başlayacaklardır. Sizde zaman kaybetmeden yayında olan iş ilanlarını inceleyerek iş başvurunuzu yapabilirsiniz. Temizlik Görevlisi Alımı için verdiği ilanda mezuniyet belirtmeyen hastaneye sabit bir işim olsun diyen tüm adaylar başvuru yapabilirler. Aşağıdaki bağlantıyı kullanarak iş başvurusu yapabilirsiniz. 

Hospitadent Diş Hastanesi İş Başvurusu

http://saglik.yenibiris.com/hospitadent-dental-group-is-ilanlari?firma=183165

 
Sağlık Personeli Alan Hastaneler Hospitadent Diş Hastanesi İş Başvurusu 2017 İstanbul Hospitadent Diş Hastanesi İş Başvurusu Kayseri Hospitadent Hastanesi Personel Alımı Personel Alımı 2017
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.
ismail ata     2017-05-26 merhabalar ben engelliyin engelli kadronuzda calişmak istiyorum 8 raporum var böbrek yetmezligim var nakil oldum calişma sattlerim ve maas hakkında biraz bilgi verseniz güzel olurdu