Horoz Lojistik Personel Alımı 2017

Horoz Lojistik personel alımı yapacağı pozisyonları açıkladı.

Horoz Lojistik Personel Alımı 2017

Horoz Lojistik 1942 yılında Gaziantep'de kurulmuştur. Kuruluş amacı bölgedeki gübre taşımacılığına hizmet vermeyi amaçlamaktaydı sonrasında taşımacılık ve lojizstik sektörde büyüme kaydeden Horoz Lojistik kısa süre içerisinde nakliyat şirketi olarak çalışmalarına devam etti. Horoz Holding ünvanını ise 1970 yılında aldı ve o günden buyana sektörde başarılı bir şekilde hizmet vermeye devam ediyor. Türkiye genelinde binlerce kişiye iş imkanı sunan Horoz Lojistik personel alımı yapmaya devam ediyor.

Sizde Horoz ojistik bünyesinde çalışmak istiyorsanız firma tarafından yayında olan iş ilanlarını inceleyerek size uygun olan pozisyonlara iş başvurusu yapabilirsiniz. Horoz Lojistik ile birlikte diğer gurup şirketlerinde yayınlanan iş ilanlarını incelediğimizde yayında olan açık pozisyonlar şu şekilde verildiğini gördük.

Horoz Lojistik personel alımı yapacağı pozisyonları açıkladı; Engelli Personel, Lojistik Merkezi Şefi, Yazılım Destek Şefi, Operasyon Uzmanı, Yazılım Uzmanı, Sistem Destek Uzmanı, Genel Başvuru, Satış Yönetmeni, Satış Yönetmeni, Forklift ve Reachtruck Operatörü, Depo Elemanı.

Yukarıda sıraladığımız pozisyonların başvuru şartlarını inceleyerek size uygun olan pozisyonlara iş başvurusu yapabilirsiniz. Alttaki bağlantı linkine tıklayarak Horoz lojistik iş başvuru sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

 http://www.horoz.com.tr/tr/Acik-Pozisyonlar

 
Horoz Lojistik eleman alımı Horoz Lojistik insan kaynakları Horoz Lojistik iş başvurusu Horoz Lojistik iş ilanları Horoz Lojistik işçi alımı Horoz Lojistik Personel Alımı Lojistik
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.