Honda Personel Alımı için Açık iş pozisyonları neler?

Honda personel alımı yapmak üzere ilan yayınlamıştır. Honda personel eleman alımı ilanlarının detayları haberimizde.

Honda Personel Alımı için Açık iş pozisyonları neler?

Honda Personel Alımı

Dünyanın en büyük markalarından biri olarak gösterilen Honda personel alımı yapıyor. Honda insan kaynakları tarafından yayınlanan iş ilanlarını araştırarak haberimizi sizler için hazırladık. Honda iş başvurusu için yayınlamış olduğu ilanlara başvuru yaparak yeni bir işe sahip olmak istermisiniz? Honda iş ilanlarını farklı kariyer siteleri üzerinden yayınlayarak başvuruları almaya başlamıştır. Honda eleman alımı yapmak üzere yayınladığı ilanları sürekli olarak güncel tuttuğu için iş arayanların uygun pozisyonlarda iş bulması daha kolay oluyor.

Dünya üzerinde bütün ülkelerde tanınan ve güvenilen otomotiv markası Honda personel alımı için bir çok pozisyon için personel alımı yapmaya devam etmektedir. Sizde Honda gibi büyük bir markaya paylaştığımız bilgiler sayesinde kolaylıkla iş başvurusu yapabileceksiniz.

Honda Eleman Alımı

Ülkemizde faaliyetlerini merkez olarak Gebze'de sürdürmektedir. 1998 yılından bu yana Gebze de üretime devam eden Honda ihtiyaç duyduğu pozisyonlar için personel almaya devam etmektedir. Çalışanlarına çok iyi imkanlar sağlayan firmada bir çok kişi çalışmak istemektedir. Bu dev kurumun bir parçası olmak isteyenler firma tarafından yayınlanan iş ilanlarını takip ederek uygun pozisyonlara başvuru yapabilirler. 

Honda tarafından yayında olan toplam 5 adet pozisyon için ilan bulunmaktadır. Bu ilanlardan öne çıkan pozisyonlardan biri Genel başvuru ilanıdır. Yani deneyimli deneyimsiz hangi meslekten olursanız olun genel başvuru için yayınlanmış ilana başvuru yapabileceksiniz.

Honda personel alımı yapmak üzere yayınlamış olduğu diğer pozisyonlar ise şu şekilde verilmiştir.

— Üretim Destek Elemanı,

— Üretim Operatörü,

— Bakım Operatörü,

— Kalıp Bakım Elemanı.

Honda personel eleman alımı yapmak üzere yayınladığı ilanları kendi kariyer sayfası ile bazı yetkilendirdiği kariyer sayfaları üzerinden yayınlamaktadır. Özellikle ilanlarını eleman.net iş başvuru sitesi üzerinden yayınlamaktadır. Kendi internet sitesinde bulunan insan kaynakları sayfasından da iş başvurunuzu yapmanıza imkan sunmaktadır. Honda insan kaynakları sayfasını ziyaret etmek için alt kısımda vereceğimiz bağlantıyı tarayıcınıza kopyalarak Honda'nın açık iş pozisyonlarını görebilir ve iş başvurusunda bulunabilirsiniz.

www.honda.com.tr/insan-kaynaklari

 
Honda İş Başvurusu Honda İş İlanları Honda İşçi Alımı Honda Personel Alımı Personel Alımı 2019
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.
Habib aydın     2019-02-19 Selamun aleyküm ilanı gördüm başvurdum çok istiyorum orda çalışmayı