Honda Fabrikası Personel Alımı İş Başvurusu 2017

Dünyanın en fazla tercih edilen otomobil markası olan Honda Japon teknolojisi ile Kocaeli Çayırova Mevkiinde hizmet veren üretim fabrikası için Genel başvuru ile personel alımı yapmaktadır.

Honda Fabrikası Personel Alımı İş Başvurusu 2017

Dünyanın en fazla tercih edilen otomobil markası olan Honda Japon teknolojisi ile Kocaeli Çayırova Mevkiinde hizmet veren üretim fabrikası için Genel başvuru ile personel alımı yapmaktadır. Yayında olan ilanlar arasında adayların en fazla ilgisini çeken genel başvuru ilanıdır. Genel başvuru ilanına başvuru yapmak isteyenlerin en az lise mezunu olmaları gerekmektedir. Honda Otomobil Fabrikası tarafından yayınlanmış olan genel başvuru ilanı sayesinde Üretim ve diğer boş olan kadrolarda çalışma imkanına sahip olabilirsiniz. Genel başvuru haricinde yayında olan 20 farklı pozisyon için yine iş başvurusu alınmaya devam edilmektedir. Otomotiv sektöründe iş arayan arkadaşların yayında olan diğer pozisyonları incelemesini öneriyoruz.

Türkiye’de üretim fabrikası olan Honda Anadolu grubu bünyesinde ülkemizdeki faaliyetlerini sürdürmektedir. Kocaeli Gebze’de bulunan fabrikasının personel ihtiyaçlarını karşılamak üzere insan kaynakları departmanının yayınladığı ilanları aşağıda sizler için sıraladık. Her pozisyonun farklı başvuru şartları olduğu için ilanların başvuru şartlarını ayrıca incelemiz gerekmektedir.

Honda İş İlanları

⇒ Araç Maliyet Yönetimi,
⇒ Üretim Şefi
⇒ Satış Planlama Uzmanı
⇒ Planlama Uzmanı
⇒ Genel Başvuru
⇒ Üretim Mühendisi

Yukarıdaki pozisyonlar başta olmak üzere toplam 20 kadro için Honda iş başvurularını almaya devam etmektedir. Lise mezunu olan adayların başvuru yapabileceği genel başvuru ilanına vakit kaybetmeden başvuru yapmanızı öneriyoruz. Honda üretim fabrikasında çalışmak isteyenler aşağıda paylaştığımız linki kullanarak firmaya iş başvurusu yapabilirler.

www.kariyer.net/honda-turkiye-a-s-is-ilanlari-c5450-p30333/

 
Honda Personel Alımı İş İlanları Honda Türkiye Geneli İş Başvurusu Lise Mezunu Personel Arayan Fabrikalar Kocaeli Otomobil Fabrikaları İş İlanları 2017 Honda İş Başvurusu 2017 Honda İnsan Kaynakları
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.