H&M Personel Alımı İş Başvurusu 2017

Merhaba değerli okurlarımız dünyanın en büyük perakende ve giyim markası olan H&M markası giyinmeyi sevenlerin tercih ettiği dikkat çekici ürünleri ile modaya yön vermeye devam ediyor.

H&M Personel Alımı İş Başvurusu 2017

Merhaba değerli okurlarımız dünyanın en büyük perakende ve giyim markası olan H&M markası giyinmeyi sevenlerin tercih ettiği dikkat çekici ürünleri ile modaya yön vermeye devam ediyor. Türkiye genelindeki büyük alış veriş merkezlerine mağazalarını açmaya devam eden H&M bünyesinin çalışan ihtiyaçlarını karşılayabilek üzere farklı pozisyonlarda personel alımı yapmakyadır. 2017 yılı için yayınladığı iş ilanları arasında özellikle Mağaza Müdürü ve Satış Danışmanı pozisyonunda personeller almaya devam etmektedir. Sektörün lider markasının bir çalışanı olmak istiyorsanız açık pozisyonlara İş Başvurusu yapabilirsiniz.

Türkiye genelindeki mağazaları için farklı niteliklere sahip adaylar için iş ilanları yayınlayan H&M İstanbul başta olmak üzere Sivas ve Nevşehir illerinde personeller aramaktadır. Satış danışmanı pozisyonu için Lize mezunu olma şartı arayan firma Mağaza Müdürü pozisyonu içinde lise mezunu olanlara imkan tanımaktadır. Yayında olan kadroları paylaşacak olursak verilen ilanlar aşağıdaki gibidir.

H&M İş İlanları

⇒ Nakit Ofis Sorumlusu
⇒ Mağaza Müdürleri
⇒ Mağaza Satış Danışmanları
⇒ Departman Müdürü

H&M Persone Alımı yapacağı kadro sayısını 13 olarak vermiştir. Çalışılmak istenen markalardan biri olduğu için yayında olan ilanlar kısa sürede yayından kaldırılabilmektedir. Dolayısı ilan ilan sayfasını sürekli olarak kontrol ederek yayınlanan ilanları güncel olarak görebilirsiniz. İş ilanlarına başvuru yapmak isteyen okurlarımız aşağıda paylaştığımız linke tıklayıp iş başvuru sayfasına ulaşabilirsiniz.

http://www.kariyer.net/h-m-is-ilanlari-c31906-p24070/

 
Satış Danışmanı İş İlanları H&M Mağazaları Güncel İş İlanları İstanbul H&M Mağazaları İş Başvurusu 2017 Lise Mezunu Satış Danışmanı Alımı Mağaza Müdürü Alımı 2017 Personel Alımı 2017
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.