Hekim Holding Personel Alımı iş İlanları 2017

Farklı bir çok sektörde hizmet vermekte olan Hekim Holding 1985 yılında il faaliyetine başlamıştır. Çalışmalarına devam ettiği sektörlerde iş arayanlara iş imkanları sunan Holding büyümeye devam ediyor.

Hekim Holding Personel Alımı iş İlanları 2017

Farklı bir çok sektörde hizmet vermekte olan Hekim Holding 1985 yılında il faaliyetine başlamıştır. Çalışmalarına devam ettiği sektörlerde iş arayanlara iş imkanları sunan Holding büyümeye devam ediyor. Çalışmalarını deva ettirdiği sektörleri inceleyecek olursak Gıda Ürünleri, Madencilik, Gıda Ürünleri, Boya Plastik, Dış Ticaret, Yapı Malzemeleri ve Prefabrik Yapı gibi birçok sektörde hizmet vermektedir. Hem üretim fabrikalarında hemde ofislerinde farklı pozisyonlarda alım yapacak olan Hekim Holding beyaz yaka ve mavi yaka güncel iş ilanları yayınlamaktadır.

Hekim Holding İnsan Kaynakları departmanı tarafından yayınlanan ilanlar iş arayanlar tarafından sıklıkla takip edilmektedir. İstanbul, Kocaeli gibi şehirlerde alım yapacak olan Hekim Holding'e iş başvurusu yapmak istiyorsanız güncel iş ilanlarını inceleyebilirsiniz. Yayında olan ilanları birlikte inceleyelim.

Hekim Holding İş İlanları

⇒ Yurtdışı Satış Sorumlusu,
⇒ Proje Sorumlusu,
⇒ Kimya Mühendisi,
⇒ Teknik Ofis Elemanı,
⇒ Fabrika Müdür Yardımcısı.

Yukarıda sıraladığımız pozisyonlar için başvuruları kabul eden Hekim Holding özellikle üniversitelerden yeni mezun olan mimarlık ya da inşaat mühendislerine iş olanakları sunmaktadır. Sizde Hekim Holding bünyesinde çalışmak istiyorsanız alttaki linki kullanarak iş başvurusu yapabilirsiniz.

Hekim Holding İş Başvurusu

http://www.kariyer.net/hekim-holding-a-s-is-ilanlari-c20465-p11490/

 
Hekim Holding İş İlanları 2017 İnşaat Sektörü Holding İş İlanları 2017 Ofis Elemanı Arayan Holdingler 2017 Sakarya Holding İş İlanları 2017 Personel Alımı 2017 Özel Sektör İş İlanları 2017
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.