Havalimanlarına Çok Sayıda Personel Alınacak

Havalimanlarına farklı pozisyonlarda istihdam etmek üzere çok sayıda personel alımı yapılacak. İşte detaylar..

Havalimanlarına Çok Sayıda Personel Alınacak

Türkiye'de hava yolu taşımacılığı son on yılda inanılmaz şekilde değişti geçmişte uçak yolculuğunun sadece belirli bir kesime hitap ettiğini bilmeyen yok ancak artık günümüzde herkes otobüs yolculuğu yaptığı paraya uçak yolculuğu yapabilir hale gellmiştir. Her gün on binlerce insanın yolculuk ettiği havalimanlarının büyük bir bölümünün işletmecisi olan TAV Grubu ihtiyaçları karşılayabilmek için sürekli olarak iş ilanları yayınlamaktadır. TAV Grubu tarafından yayınlanan iş ilanlarını incelediğimizde farklı niteliklere sahip bir çok pozisyon için ilan yayınladığını gördük.

Alım Yapılacak Pozisyonlar

TAV Grubu bünyesinde yayınladığı iş ilanlarına en uygun adayları seçmek üzere personel alımı gerçekleştirecektir. Alım yapılacak olan kadrolar aşağıdaki gibi verilmiştir.

Avukat,
⇒ Usta,
⇒ Güvenlik Görevlisi
⇒ Senior Java Developer,
⇒ Arabic & English Speaking Helpdesk Agent
⇒ Servis Elemanı,
⇒ Usta,
⇒ Architecture and Construction Responsible

Yukarıda sıraladığımız kadrolar başta olmak üzere farklı pozisyonlar için yayınlanan iş ilanları TAV İnsan Kaynakları sayfası üzerinden yayınlanmıştır. İşe alınacak olan personeller İstanbul ve Ankara ilinde istihdam edileceklerdir.

TAV Grubu İş Başvurusu

Pozisyonlar için istenilen niteliklere sahipseniz TAV Grubunun işletmeciliğini yaptığı havalimanlarında çalışmak isteyenler alttaki linki takip ederek linkteki pozisyonlara göre iş başvuru formunu şirkete göndermesi gerekmektedir.

http://www.kariyer.net/tav-ozel-guvenlik-hizmetleri-a-s-is-ilanlari-c8049-p32927/

 
Havalimanlarına Personel Alımı Yapılacak Havalimanlarına Personel Alımı Havalimanlarına İş Başvurusu Havalimanı Güvenlik Alımı Havalimanı Temzilikçi Alımı İşin Olsa
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.
Ayse     2019-03-24 Nasıl başvuru yapabilirim