Hasta Kabul Personeli İş İlanları

Hasta Kabul Personeli iş ilanları son bir kaç yıldır artış göstermiştir. Hasta Kabul Personeli olarak çalışmak isteyenler için vereceğimiz bilgiler yardımı ile iş başvurusu yapabileceksiniz.

Hasta Kabul Personeli İş İlanları

Sağlık sektöründe çalışmak isteyen tüm adaylar belirtilen şartları yerine getirdiği takdirde Kamu ya da özel hastanelerde Hasta Kabul Personeli olarak çalışabilirler. Kamu hastanelerinde çalışmak için öncelikle kamu personeli seçme sınavına katılmış ve bu branşta istenen taban puanı almış olmanız gerekiyor. Lise ve ön lisans mezunlarının başvuru yapabileceği bu pozisyon için 70 ile 85 puan arasında puan almış olmanız başvuru için yeterlidir.

Özel hastanelerde ise bu pozisyon için kamu personeli seçme sınavı şartı aranmamaktadır. Sadece başvuru yapacağınız sağlık kurumunun veya hastanenin Hasta Kabul Personeli olabilecek kişilerden istemiş olduğu genel şartları yerine getirebiliyor olmanız yeterli olacaktır. 

Özel bir hastanede ya da kamu hastanelerinde sözleşmeli personel olarak çalışan personellerin çalışma koşulları neredeyse aynıdır. Doktorların muayene öncesi yanında Hasta Kabullerini yaparak evrak kontrolü gibi işleri yapmaktadır haftada ortalama 40 saat günlük 8 saat çalışmaktadırlar. Aslında çalışma saati bulunduğunuz hastanedeki şartlara göre değişkenlik gösterebilmektedir.

KİMLER HASTA KABUL PERSONELİ OLABİLİR?

  • İnsanlarla rahat iletişim kurabilen adaylar,
  • En lise mezunu olan adaylar,
  • Sorumluluk sahibi olan adaylar, 
  • Kapalı ortamlarda oturarak çalışmaktan hoşlanan adaylar,
  • Dikkatli, düzenli Kurallara uyan
  • Ayrıntıyı algılayabilen adaylar.

Hasta Kabul Personeli olarak özel sektörde çalışan personel maaşları 2500 ile 2800 TL arasındadır. Kamu hastanelerinde ise bu rakam 3 bin 100 TL civarındadır. Kamu personeli olarak çalışmayı dahi düşünseniz bu işe bir özel hastanede başlaya bilirsiniz. Sizde bu ilanları incelemek ve iş başvurusu yapmak istiyorsanız alttaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

https://goo.gl/VqFvgH

 
Nasıl Hasta Kabul Personeli Olunur Tıbbi Sekreter Alımları Hasta Kabul Maaşları Hasta Kabul Personeli Alımı
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.
Emre     2019-09-03 Slmlar 39 yaşındayım tekrar yazıyorum.lise meyzunuyum hasta kabul işlemleri hasta karşılama ve yönlendirme sertifikalarım mevcut uygunsa bende hasta kayıtta çalışmak istiyorum. lütfen arayın
Emre komurcu     2019-07-28 Slmlar 39 yaşındayım lise meyzunuyum hasta kabul islemleri Bilgosayar op bilgisayarlı Muhasebe Sertifikaları var.
Fadime Sakalsız     2019-05-24 merha sizinle çalışmak beni çok mutlu edecektir dönüş yaparsanız devinirim teşekkürlerimi arz ederim
şerife     2018-12-21 işe ihtiyacım var acilen
figen eser     2017-01-06 fgn9705@hotmail.com..hasta kabul personeli ile ilgili iş talebinde bulunmak istiyorum..üniversite mezunuyum..