Güvenlik Müdürü Arayanlar Firmalar 2017

Özel güvenlik şirketleri başta olmak üzere çok sayıda firma güvenlik amiri alımı yapmaktadır işte detaylar..

Güvenlik Müdürü Arayanlar Firmalar 2017

Özel güvenlik şirketlerinin sayısı her yıl artıyor kamu kurumlarında, hastanelerde, alış veriş merkezlerinde, bankalarda, sitelerde, özel şirketlerde, depolarda hemen hemen tüm sektörde ihaleler alan özel güvenlik şirketleri sürekli güvenlik görevlisi alımı yapmaktadır. Firmalar çalıştırdıkları güvenlik görevlilerinin koordinasyonunu sağlamak için Güvenlik Müdürü Alımı yapmaktadır. Özel güvenlik müdürü olarak çalışmak isteyenler öncelikle firmalar tarafından belirlenen genel başvuru şartlarını yerine getirmeleri gerekmektedir. Özel güvenlik firmalarında güvenlik müdürü olabilmeniz için deneyimli olmanız gerekiyor. 

Güvenlik görevlisi olarak çalışmakta olan en az 4 yıl deneyimi olan özel güvenlik görevlileri sizde güvenlik müdürü arayan firmalara başvuru yaparak yapmak olduğunuz görevde yükselme şansına sahip olabilirsiniz. Firmalar yapmakta olduğu görevde yükselmek isteyen güvenlik görevlilerinin deneyimlerinden faydalanabilmek için deneyimli güvenlik amirleri alınmaktadır. Alım yapan firmaların adaylardan istediği şartlar aşağıdaki gibidir.

⇒ 5188 Sayılı Yasa gereği Özel Güvenlik Kimlik Kartı sahibi
⇒ Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış.
⇒ İnsan ilişkileri kuvvetli ve ekip çalışmasına yatkın
⇒ Esnek çalışma saatlerine uyum gösterebilecek
⇒ MS Office Programlarını temel seviyede kullanabilen
⇒ Tespit, takip ve raporlama becerileri gelişmiş
⇒ Otel projelerinde, Güvenlik Yöneticiliği ve operasyon yürütülmesi alanında en az 3 yıl tecrübeli
⇒ En az lise mezunu
⇒ 45 yaşını geçmemiş.

Yukarıda verilen bilgiler firmalar tarafından istenen genel şartlardır. Sıralanan genel şartlara uygun olan adaylar yayınlanan iş ilanlarına zaman kaybetmeden başvuru yapabilirler. Güvenlik Amiri İş İlanları için aşağıda verdiğimiz linke tıklayarak iş başvuru sayfasında yayında olan ilanları görebilirsiniz.

Güvenlik Müdürü İş Başvurusu

 http://www.yenibiris.com/guvenlik-sefi-is-ilanlari 

 
Güvenlik Amiri Arayan Firmalar Güvenlik Amiri Olma Şartları Güvenlik Müdürü Arayan Şirketler 2017 Güvenlik Amiri İş İlanları 2017 Güvenlik Görevlisi Alımları Banka Güvenlik Görevlisi
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.