Güvenlik Görevlisi Alımı Yapan Firmalar

Farklı sektörlerde hizmet veren güvenlik şirketleri güvenlik görevlisi alımı yapmaktadır.

Güvenlik Görevlisi Alımı Yapan Firmalar

Her sektör kendisi için uygun olan pozisyonlarda personel alımı yapmaktadır. Güvenlik görevlileri ise her sektörde ihtiyaç duyulan firmaların olmazsa olmazlarındandır. Her firma kendi güvenliğini sağlayacak personel giriş ve çıkışlarını kontrol altında tutabilmek için güvenlik görevlilerine ihtiyaç duymaktadır. Bazı firmalar güvenlik görevlisi alımlarını özel şirketler üzerinden yaparken bazı kurumlar ise bu personelleri kendi bünyesinde istihdam etmektedir. İş ilan sayfaları üzerinden günlük olarak güncellenen ilanlar arasından ikamet etmekte olduğunuz şehirdeki ilanlara başvuru yapabilirsiniz.

Hangi Sektörlerde Alım Yapılacak

Peki hangi sektörler güvenlik görevlisi alıyor? Günenlik görevlisi olmak için neler gerekir?, Güvenlik görevlisi olma şartları nelerdir? işte merak ettiğiniz tüm detaylar..

⇒ İzmir Özel Türk Koleji
⇒ Acıbadem Sağlık Grubu
⇒ Gözen Güvenlik Hizmetleri
⇒ Lasagrada Hotel
⇒ Arıkanlı Holding
⇒ Euroserve Güvenlik A.Ş.

Yukarıda verdiğimiz firmalar ilan yayınlayan firmalar arsından sizin için seçtiklerimizden sadece bir kaç tanesi yayında olan 200'den fazla ilan farklı illerde iş arayanlara iş başvuru yapma şansı sunmaktadır. Güvenlik Görevlisi Alımı ve iş ilanları hakkında daha fazla bilgi almak için alttaki linke tıklayarak iş başvuru sayfasına gidebilirsiniz.

Güvenlik Görevlisi İş Başvurusu

http://www.kariyer.net/is-ilanlari/#&kw=güvenlik görevlisi

 

 
Güvenlik Görevlisi Alımı Yapılacak Güvenlik Görevlisi Alımı Güvenlik Görevlisi Alınıyor Güvenlik Görevlisi Olma Şartları Güvenlik Görevlisi Olmak İstiyorum Güvenlik Görevlisi Olmak
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.