Güvenlik Görevlisi Alımı İş İlanları 2017

Türkiye genelinde güvenlik görevlisi alan firmaların sayısı her geçen gün artıyor. Bu artış aynı şekilde güvenlik görevlisi olmak isteyenlerin sayısı ile orantılı bir şekilde büyüyor.

Güvenlik Görevlisi Alımı İş İlanları 2017

Türkiye genelinde güvenlik görevlisi alan firmaların sayısı her geçen gün artıyor. Bu artış aynı şekilde güvenlik görevlisi olmak isteyenlerin sayısı ile orantılı bir şekilde büyüyor. Güvenlik Görevlisi Alımı 2017 yılında hastanelerde, bankalarda, üniversitelerde ve havalimanlarında verilmeye devam ediyor. Alınacak gğvenlik görevlisi sayısı sektörün ihtiyaçlarına göre her geçen gün artıyor. Genellikle ihale yöntemi ile alınan kurum ihalesine giren güvenlik firmalarının sayısıda çoğalıyor sizde bu güvenlik firmalarından birinde çalışmak istiyorsanız yayınlanan ilanlara başvuru yapabilirsiniz.

İsbilgileri.com olarak Güvenlik Görevlisi Alımı İş İlanları yayınlayan firmaların ilanlarını sizler için araştırıp güvenlik görevlisi alımı yapan firmaların bir listesini hazırladık. Alım yapacak olan firmalar aşağıdaki gibidir.

- G4S Güvenlik Görevlisi Alıyor,

- EUBSA Güvenlik Görevlisi Alıyor,

- ÇETİN ÖZEL Güvenlik Görevlisi Alıyor,

- GENSER Güvenlik Görevlisi Alıyor,

- PRONET Güvenlik Görevlisi Alıyor,

- TEPE Güvenlik Görevlisi Alıyor,

- SP ÖZEL Güvenlik Görevlisi Alıyor,

Güvenlik görevlisi alımı yapacak olan firmalar yukarıdaki gibidir. Bu firmalar ilan yayınlayan firmalar arasından sizler için seçtiklerimiz bu firmalar haricinde Güvenlik Görevlisi Alımı yapan çok sayıda özel şirket bulunmaktadır. Firmalar tarafından yayınlanan ilanlar arasında Silahlı güvenlik görevlisi, Holding güvenlik personeli, Özel  güvenlik görevlisi, Hastane güvenlik görevlisi ve Gece güvenlik görevlisi gibi farklı pozisyonlar bulunmaktadır. Yayında olan ilanlara başvuru yapmak isteyen okurlarımız aşağıdaki linke tıklayarak başvuru sayfasına ulaşabilirler.

http://www.kariyer.net/guvenlik-is-ilanlari-c18

 
Güvenlik Görevlisi Iş Ilanları Güvenlik Görevlisi Alımı İş İlanları Bankalara Güvenlik Alımı Hastane Güvenlik Görevlisi Alımı Havalimanı Güvenlik Görevlisi Alımı Holding Güvenlik Görevlisi Alımı
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.
Hüseyin çağrı Varol     2017-01-09 Bende güvenlik olmak istiyorum ortaöğretim bitirdim güvenlik olabiliyomuyun
Pınar mercimek     2016-11-25 1981 K.maraş afşin doğumluyum.Silahlı özel güvenlik kimlik kartım var 1 72 boyundayım iş arıyorum.