Gübretaş Personel Alımı İş Başvurusu 2017

Tarım sektöründe ülkemizin en büyük üretici firması konumunda olan Gübretaş personel alımı yapmaktadır.

Gübretaş Personel Alımı İş Başvurusu 2017

Tarım sektöründe ülkemizin en büyük üretici firması konumunda olan Gübretaş personel alımı yapmaktadır. 1952 yılnda kurulan ve butarihden günümüze kadar çiftçilerin hizmetinde olan firma kimyevi gübre üretimi ile sektörün lider firması konumundadır. Gübre Fabrikaları Türk Anonim Şirketi adı altında faaliyetlerine devam eden kurum Türkiye’nin ilk kimyevi gübre fabrikasını kurarak, fosforlu ve kompoze gübre üretimiyle ilklere imza attı.

Sizde bu büyük firmada çalışmak istiyorsanız yayında olan iş ilanlarını inceleyerek iş başvurunuzu yapabilirsiniz. Gübretaş insan kaynakları departmanı tarafından yayınlanan iş ilanlarını aşağıda bir liste halinde iş arayanlar için paylaşıyoruz.

Gübretaş İş İlanları

⇒ Genel Başvuru,
⇒ Amonyak Depolama Tesis Şefi,
⇒ Amonyak Depolama Tesis Yöneticisi/Müdürü,
⇒ Amonyak Depolama Tesis Formeni,
⇒ Kalite Kontrol Mühendisi,

Organik, katı, sıvı ve toz gübre üretimi ile sağlıklı tarımın yapılmasında öncü olan kuruluş İstanbul ve Kocaelindeki üretim tesisleri ile çalışmalarına devam ediyor. Ayrca bir çok şehirde ise bölge müdürlükleri ile hizmet vermeye devam ediyor. Gübretaş başta üretim fabrikalarında gerek merkez ofisinde farklı niteliklerde personellere ihtiyaç duyuyor. Sizde yukarıda verilen pozisyonlardan birine uygun olduğunuzu düşünüyorsanız aşağıdaki linki kullanarak iş başvuru sayfasını ziyaret ederek detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz.

http://www.kariyer.net/gubre-fabrikalari-t-a-s-is-ilanlari-c21535-p12667/

 
Gübretaş iş Başvurusu 2017 Kocaeli GübretaŞ İşçi Alımı Gübre Fabrikaları İşçi Alımı Gübretaş Personel Alımı Gübretaş Yarımca İşçi Alımı Gübretaş iş ilanları Gübretaş İnsan Kaynakları İşçi Arayan Fabrikalar 2017
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.
Orhan eren     2020-04-27 İş ilanlari