Gratis Türkiye Geneli Personel Alımı iş ilanları 2018

Gratis Mağazaları Türkiye geneli personel alımı iş ilanları yayınladı. Birçok farklı pozisyonda ve şehirde ilan yayınlayan firma, satış danışmanından mağaza müdürüne çok personel alacak. En az lise mezunu olma şartı bulunmaktadır.

Gratis Türkiye Geneli Personel Alımı iş ilanları 2018

Gratis mağazaları kişisel bakım ürünleri denince markalaşmış bir firmadır. Çoğunlukla bayanların tercih etiği mağaza da erkek müşteriler için ürünler bulunmaktadır. Türkiye geneli şubelere sahip olan Gratis, bu büyümesine dayalı olarak personel alımları gerçekleştirmektedir. Gratis mağazaları neredeyse ülke genelinde tüm alışveriş merkezinde ve şehir merkezlerinde bulunan çarşılarda bulunmaktadır. Buralardaki çalışanların çoğunluğu bayan olmakla birlikte erkek çalışanları da görmek mümkündür. Sizler de kendinize bakmayı seven bakımlı bir iseniz ve bu sektörde kariyer hedefiniz var ise Gratis mağazaları sizler için uygun bir iş fırsatıdır.

Gratis personel alımı iş ilanları part time personelden satış danışmanına mağaza müdüründen engelli personele çeşitlilik göstermektedir. 2009 yılında Sedes holding bünyesinde kurulan firma kozmetik, cilt ve kişisel bakım alanlarında toplam 12 kategoride bin 500'ü kendi markası 10 binden fazla ürünü mağazalarında müşterilere sunmaktadır.

Gratis Mağazaları Personel Alım Şartları Neler?

  • Lise Mezunu
  • Perakende mağazacılık sektöründe deneyimli,
  • İkna kabiliyeti güçlü,
  • Esnek ve vardiyalı çalışma saatlerine uyum sağlayabilen

Gratis Mağaza Müdürü Alımı Şartları Neler?

  • Üniversite mezunu,
  • Sektörde 3 yıl deneyimli ve mağaza müdürü pozisyonunda 1 yıl tecrübeli,
  • MS Office programlarını kullanabilmeli,
  • Dış görünüşüne özem gösteren,

Gratis mağazaları yukarıdaki pozisyonların dışında 20'den fazla ilde 10'dan fazla pozisyona personel alımı yapıyor. Bu ilanlara https://goo.gl/wYQPxC adresi üzerinden ulaşıp alım şartlarını inceleyebilirsiniz. Gratis Personel alımı son başvuru tarihi bulunmamaktadır. Özel sektör olduğunda dolayı yılın her döneminde ihtiyaca göre personel alımı yapılmaktadır. Bunun için sizler özgeçmişiniz ile açık iş pozisyonuna başvuru yapmanız halinde size en yakın mağazaya çağrılıp yüzyüze görüşülerek iş başı yapmanız istenebilir.

 
Gratis Türkiye Geneli Personel Alımı iş ilanları 2018 lise mezunu iş ilanları 2018 gratis satış danışmanı kasiyer iş ilanları
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.