Gözen Güvenlik Personel Alımı İş İlanları 2017

Türkiye'nin en büyük özel güvenlik şirketi personel alımı yapacağını duyurmuştur. Özel güvenlik görevlisi olarak çalışmak isteyenler haberimizin devamını inceleyebilirler.

Gözen Güvenlik Personel Alımı İş İlanları 2017

Ülkemiz en büyük güvenlik şirketi olan Gözen Güvenlik Türkiye genelinde bazı illerde güvenlik görevlisi alacaktır. Antalya, İzmir, Kocaeli, Ankara ve İstanbul'da ikamet ediyorsanız ve özel güvenlik kimlik kartına sahipseniz yayınlanan iş ilanlarını inceleyerek iş başvurusu yapabilirsiniz. Özellikle gençler tarafından takip edilen güvenlik görevlisi iş ilanları için büyük bir fırsat sunan Gözen güvenlik bu sektörde çalışmak isteyen gençler için iş imkanları sunuyor. 

Gözen Güvenlik İnsan Kaynakları departmanı tarafından alınacak olan güvenlik görevlilerinden istenn nitelikler şu şekildedir.

Adaylardan İstenen Nitelikler

  • Tercihen turizm sektöründe otelcilik güvenliği tecrübeli,
  • Güvenlik kimlik kartına sahip,
  • Etkin iletişim becerilerine sahip,
  • Adli sicil kaydı olmayan,
  • Takım çalışmasına yatkın,
  • Vardiyalı düzende çalışabilecek,
  • En az 1.70, boy ölçülerine sahip,

Yukarıda sıraladığımız niteliklere uygun olan bay ve bayan iş arayanlar firmanın ilanlarının yayınladığı iller için iş başvurusu yapabilirler. Eğer Gözen Güvenlik firmasında çalışmak istiyorsanız yayında olan 20 pozisyonu inceleyebilirsiniz. En az lise mezunlarının başvurabileceği ilanları incelemek için altta verdiğimiz linki tılyarak başvuru sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Gözen Güvenlik İş Başvurusu

http://www.yenibiris.com/gozen-guvenlik-hizmetleri-ve-ticaret-a-s-is-ilanlari?firma=108203

 
Gözen güvenlik güncel İş İlanları 2017 Gözen güvenlik bayan güvenlik alımı Gözen güvenlik erkek güvenlik alımı Gözen güvenlik İstanbul İş başvurusu Gözen güvenlik açık pozisyonlar 2017
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.