Garson İş İlanları 2017

Garson alımı yapan firmalar ilanlarını bir bir yayınlamaya başladı sektörde iş arayanlar haberimizin devamındaki bilgilere göz atabilir.

Garson İş İlanları 2017

Türkiye'de garsonlar restorant ve cafelerin olmazsa olmaz personelleri arasında gelmektedir. Çalışmakta olduğu işletmeye gelen müşterilere en iyi hizmeti sunmak için deneyimini kullanan Garsonlar firmalar tarafından aranan personeller arasındaki yerini almıştır. Elbette meslek dalı gason'luk olduğu için ismini duyan bu mesleği küçümseye biliyor. Ancak günümüzde artık lüks restorantlar, turistik oteller, yurtdışı seyehatler düzenleyen gemilerde Turizm Otelcilik Meslek Yüksek Okulu Mezunu olanlar arasından garson alımları yapmaktadır. Elbette kendini geliştirmiş olan lise mezunlarıda bu iş imkanlarından faydalana bilmektedir.

Yayınlanan ilanlar elbette sadece ilgili bölümlerden mezun olanlar için yayınlanmıyor. Lise Mezunu Garson Arayan Firmalar'ın sayısıda oldukca fazla sektörde en fazla aranan kişiler deneyimi olan ve bu işi en az 3 yıldır yapmakta olan adaylardır. Yolcu gemileri ise Üniversitelerden mezun olan gençlere staj imkanları sunuyor. Staj sonrası başarılı olan yeni mezunlara iş teklifinde bulunuluyor. Yayınlanan ilanlar arasında Turistik yerler ve otel ilanlarıda bulunuyor sizde istenen şartlara uygunsanız iş başvurusu yapabilirsiniz.

Garson Alım Şartları

⇒ En az lise mezunu yada Turizm Meslek Okulu mezunu,
⇒ Hızlı, hareketli, fiziksel enerjisi yüksek.,
⇒ Profesyonel nezakete sahip
⇒ Temizliğe önem veren
⇒ Takım çalışmasına yatkın
⇒ İletişimi güçlü, güler yüzlü
⇒ Tercihen İngilizce yada Fransızca dillerinden birine haiz,
⇒ Vardiyalı çalışma konusunda engeli bulunmayan
⇒ Benzer pozisyonda 3 süreyle çalışmış
⇒ Turizm alanında kariyer hedefi olan.

Yiyecek ve içecek sektöründe çalışmak isteyenler için yayınlanan 212 ilan arasından kendinize uygun iller için yayınlanmış olan ilanları inceleyerek iş başvurunuzu yapabilirsiniz. İş başvurusu yapmak yada ilanları incelemek isteyen okurlarımız aşağıdaki bağlantıya tıklayarak iş başvuru sayfasındali ilanlara göz atabilirsiniz.

Garson İş Başvurusu

http://www.yenibiris.com/garson-is-ilanlari

 
Antalya Garsonluk İş İlanları 2017 Garson Arayan Oteller 2017 İstanbul Restaurantlar Garson İş İlanları Lise Mezunu Garson Arayan Firmalar MYO Mezunu Garson İş İlanları 2017
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.