Flormar Mağazaları Satış Danışmanı Alıyor

Dünya'nın büyük kozmetik markalarından biri olan Flormar özellikle bayanların fazlaca tercih ettiği kozmetik ürünlerinin satışını yaptığı şubeleri için personel alımı yapmaktadır.

Flormar Mağazaları Satış Danışmanı Alıyor

Dünya'nın büyük kozmetik markalarından biri olan Flormar özellikle bayanların fazlaca tercih ettiği kozmetik ürünlerinin satışını yaptığı şubeleri için personel alımı yapmaktadır. Türkiye'nin dör bir yanındaki şubelerinde satışlarına devam eden Flormar Satış Danışmanı kadrosundaki boş kadrolar için iş ilanı yayınlamıştır. Eğer kozmetik sektöründe çalışmak istiyorsanız kesinlikle çalışılabilecek önemli markaların başında geldiğini söyleyebiliriz. Kozmetik sektöründe kariyer yapmak isteyen deneyimli satış danışmanı arkadaşlar bakım ürünleri ve makyaj malzemelerinin satışının yapıldığı mağazalarda çalışabilirsiniz

Global bir marka olan Flormar Türkiye faaliyetlerine Kosan Kozmetik bünyesinde yürütmektedir. Bayanların güzellik malzemelerinin tamamını karşılayabilecek kadar ürün yelpazesine sahip olan bayilerine en az lise mezunu satış danışmanları alınacaktır. Firmada satış danışmanı ve kasiyer olarak çalışmak isteyenler iş başvuru şartlarını inceleyerek iş başvurularını yapabilirler.

 Aranan Genel Şartlar:

⇒ Ekip çalışmasına uyum sağlayabilecek,
⇒ Vardiyalı çalışma saatlerine  uyum sağlayabilecek,
⇒ Müşteri ihtiyaçlarını doğru analiz edip, uygulamalı çözüm üretip satış ile sonuçlandırabilecek
⇒ İletişim yeteneğini ve enerjisini satışa dönüştürebilecek
⇒ Bilgisayar ve yazar kasa kullanım deneyimli,
⇒ Makyaj yapmayı bilen
⇒ Perakende sektöründe mağaza satış deneyimine sahip
⇒ ​Kozmetik sektöründe kariyer hedefi olan.

Yukarıda sıraladığımız kriterler Flormar insan kaynakları departmanı tarafından verilmiştir. Sizde firmanın yayınladığı ilanları incelemek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz. Farklı iller için yayınlanan 18 iş ilanı arasında farklı kadrolar içinde ilanlar verilmiştir.

Flormar İş Başvurusu

http://www.kariyer.net/flormar-is-ilanlari-c5789-p30672/

 
Flormar Mağaza Elemanı Alımı Flormar Personel Alımı 2017 Flormar Satış Danışmanı Alımı İstanbul Satış Danışmanı İş Başvurusu Kozmetik Satış Danışmanı İş İlanları 2017 Personel Alımı
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.