Evyap Temizlik Ürünleri İşçi Alımı 2020

Temizlik ürünlerinin üretimini yapmakta olan firma 1927 yılında Erzurum'da küçük bir atölyede ilk üretimini yapmıştır.

Evyap Temizlik Ürünleri İşçi Alımı 2020

Temizlik ürünlerinin üretimini yapmakta olan firma 1927 yılında Erzurum'da küçük bir atölyede ilk üretimini yapmıştır. Sektörde göstermiş olduğu başarılar ile hızlı bir şekilde büyüyen firma yurtiçi ve yurtdışındaki yatırımları ile faaliyetlerine devam etmektedir. Kocaeli, İstanbul ve Mısır'da üretim yapan fabrikaları için üretim yapmaya devam eden Evyap personel alımı yapıyor. Sizde bu markanın bir parçası olmak istiyorsanız yayında olan ilanlara iş başvurusu yapabilirsiniz.

Evyap İnsan Kaynakları tarafından yayınlanan toplamda 15 pozisyon için ilan verilmiştir. İlköğretim, Lise, Meslek Yüksek Okulu ve Üniversite mezunları için yayınlanan iş ilanları arasından size uygun olan pozisyonlara iş başvurunuzu yapabilirsiniz.

Evyap İş İlanları

⇒ Satış Temsilcis
⇒ Teknik Bakım Takım Lideri
⇒ Üretim İşçisi
⇒ Teknik Bakım Teknisyeni
⇒ Üretim Personeli.

Evyap alım yapacağı pozisyonları yukarıda sıraladığımız şekilde vermiştir. Üretim fabrikaları için yayınlayan ilanlara başvuru yapmak isteyen adaylar başvuru yapmak istedikleri pozisyonların başvuru şartlarını inceleyerek uygun olan kadrolara başvurunuzu yapabilirsiniz. Firmaya iş başvurusu yapmak için alttaki linki tıklamanız yeterlidir.

Evyap İş Başvurusu

Firmaya iş başvurusnda bulunam ksiteyenler aşağıdaki bağlantıyı kullanarak kariyer sitesi üzerinden iş başvurusunu yapabilir.

http://www.kariyer.net/evyap-a-s-is-ilanlari-c5551-p30434/

 
İstanbul Tuzla Sanayi İş İlanları 2020 Temizlik Aanayi Fabrikaları İşçi Alımı 2020 Evyap Temizlik Fabrika İş Başvurusu Üretim İşçisi Alımı Yapan Fabrikalar İstanbul Tuzla İş İlanları
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.
Mihrican     2020-09-15 İş arıyorum