Evde Havlu Kenarı Süsleme İşi

Havlu Kenarı Süsleme İşi,Evde Yapılacak İşler, Havlu Kenarı Süsü Satmak, Evde Ek İş İlanları, Evde Havlu Süsleme İşi,

Evde Havlu Kenarı Süsleme İşi

Evlere Havlu Kenarı Süsleme İşi Veren Firmalar

Özellikle Ev hanımları bu iş sadece sizin için. Eğer el işi yapmak gibi bir yeteneginiz varsa havlu kenarı yapıp satarak para kazanabilirsiniz, sizde bu iş hakkında detaylı bilgi almak istiyorsanız makalemizi sonuna kadar dikkatlice okumalısınız. Evde Ek İş İlanlarına her gün bir yenisi ekleniyor yeterki siz evinizden iş yapmak isteyin. Ek İş yapmak isteyenlerin dikkat etmeleri gereken en önemli konu kendi becerinize göre işler seçmek. Size uygun işi seçtikten sonra yapmanız gereken evinizde boş zamanlarınızda aldığınız işleri yaparak para kazanmak. El emeği göznuru ile yaptığınız havlu kenarlarını internet üzerinden yada çeyiz mağazalarından satarak para kazanmaya başlayacaksınız. Yetenekliyim ve evimde bu işe hemen başlamak istiyorum ama ne yapmam gerek diye merak ediyorsanız işte detaylar.

Çok sayıda firma evinden dantel havlu kenarı gibi el örgüsü işleri güzel fiyatlar vererek satın almaktalar. Günümüzde el örgüsü yapanların sayısı her geçen gün azaldığı için bu iş gerçekten önem kazandı. El örgüsü işleri genellikle çeyiz mağazaları tuhafiyeciler gibi belli başlı firmalar yaptığınız ürünleri ücret karşılığında satın almaktalar. Geçtiğimiz yıllarda yaptığınız kenarda köşede el örgüleriniz varsa bu ürünleri satmaya başlayarak hemen para kazanmaya başlayabilirsiniz. 

Evde Ek İş yapmak geçim şartlarının zorlaştığı günümüzde özellikle ev hanımları tarafından çok tercih ediliyor. El işi yapan ev hanımları bu işten para kaznabilmeleri için ilk olarak firmalarla iletişime geçmeleri gerekmektedir. Firmalarla anlaştıktan hemen sonra satacağınız ürünlerin parası evinizin geçimine ciddi anlamda destek olacaktır.

Evinden Ek İş Yapmak İsteyenler için isbilgileri.com olarak kesinlikle bir iş yada garanti vermiyoruz sadece sizlerin yaşadığınız şehirde ek iş verenlerle iletişim kurmanıza aracı oluyoruz. Havlu kenarı süsleme işinde iyi olduğunuzu düşünüyorsanız ve eliniz de hızlı ise ilk olarak instagram üzerinden kendinize bir sayfa açmanız iyi olacaktır. Buradan sizlere ulaşan kişilerden özel siparişler alarak ek gelir elde edebilirsiniz. Bunun yanında bu yazımızın altına da mail adresi, ad soyad ve bulunduğunuz şehri yazmanız durumunda size ulaşmak isteyen kişilere iletişim bilgilerinizi vermiş olursunuz.

 
havlu kenarı süleyerek para kazanma işkur evde ek iş ilanları evde is ilanlari havlu kenari havlu kenari suslemeleri havlu kenarı süslemesi havlu süslemeleri
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.
Aysel     2020-10-20 Ben ev hanımıyım ıstanbul kağıthane de yaşıyorum havlu kenarı süsleme işini yapmak istiyorum 3 kişiyiz mail adresimi bırakıyorum ozozdemir.96@gmail.com
Aysel     2020-10-19 Ben ev hanimiyim. Istambul da yasiyorum. Evde ek iş olarak paketleme örgü dantel etamin işleri yapmak istiyorum. Geri dönüş yaparsanız çok memnun olurum.
Kader Arık     2019-09-16 Havlu süsleme işi yapmak istiyorum
Ceyda     2017-02-06 Merhaba halka havlu dantelı örüyoruz ekibim var ve her model yapilir istanbul e-mail: ebrudemir-21@hotmail.com
Bahar     2017-01-06 Konuyla ilgili olarak görüşebilirmiyiz izmirden yazıyorum.
Yaren     0000-00-00 El isini seviyorum yapmak isterim
sema     0000-00-00 Ben evde havlu süslüyorum ve bunu satmak istiyorum nereye başvurmalıyım ?
Canan     0000-00-00 Ben evde ek iş olarak dikiş işi istıyorum kendim makıneciyım ama kuçuk cocuğum oldu için işe gidemiyorum bu yüzden eve dikiş yaparak gelır sağlamak istıyorum 16 senelik makınecıyım