ETİ Personel Eleman Alımı İş İlanları

Türkiye’nin uzun yıllardır en fazla tercih edilen markalarından biri haline gelmiş olan ETİ personel alımı yapmak için ilanlarını yayınlamaya devam ediyor.

ETİ Personel Eleman Alımı İş İlanları

Türkiye’nin uzun yıllardır en fazla tercih edilen markalarından biri haline gelmiş olan ETİ personel alımı yapmak için ilanlarını yayınlamaya devam ediyor. Yeni personel alımı yapacak olan bu büyük marka geçmişten bu güne kadar binlerce insana ekmek kaısı olmuş ve uzun yıllar boyu çalışanları ile büyük bir uyum içerisinde üretmeye devam etmektedir. Eğer sizde yılların markası olan ETİ'de çalışarak yeni bir kariyere başlamak istiyorsanız haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

 ETİ personel eleman alımı yapmak üzere yayınladığı ilanları incelediğimizde alımların genellikle Eskişehir ilinde olacağını gördük. Elbette firma alımlarını sadece Eskişehir ilinde değil İstanbul ve diğer iller içinde yayınlamıştır. ETİ genellikle deneyimli ve işinin uzmanı olan personeller ile çalışmayı tercih etmektedir.

ETİ personel alımı iş ilanları alt kısımdaki pozisyonlarda yapılacaktır.

– Süreç Mühendisi,
– Bakım Mühendisi,
– Tesisat Teknisyeni,
– Satış Sistem ve İş Çözümleri Geliştirme Mühendisi,
– Kumlama Teknisyeni,
– Talaşlı Üretim Vardiya Sorumlusu.

ETİ personel eleman alımı yapmak üzere yayınladığı pozisyonlar yukarıdaki gibi verilmiştir. Elbette verdiğimiz pozisyonlar sadece ilanların bir kaç tanesidir kariyer sayfasında çok sayıda ilan bulunmaktadır. Yukarıdaki pozisyonların detayları ve yayında olan diğer iş ilanları için alttaki linke tıklayarak başvuru sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

http://www.kariyer.net/eti-sirketler-grubu-is-ilanlari-c2539-p16905

 
etİ personel eleman alımı eleman alımı 2017 etİ eleman alımı 2017 etİ İş başvurusu 2017 etİ İş İlanları 2017 etİ personel alımı etİ personel alımı 2017 İş başvurusu 2017 İş İlanları 2017
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.