Eti Alüminyum Personel Alımı İş Başvurusu

Eti Alüminyum maden işletmeleri personel alımı yapacaktır.

Eti Alüminyum Personel Alımı İş Başvurusu

İlk üretimine 1973 yılında başlayan ve 1977 yılında kapasitesini artırmaya karar veren Eti Alüminyum A.Ş özelleştirilme kapsamında Cengiz Holding tarafında satın alınmıştır. Özelleştirme kapsamında kurumu satın alan Cengiz Holding üretim kapasitesini artırmak için modernizasyon çalışmaları yapmıştır.

Eti Alüminyum fabrikasının faliyetleri ve işlediği madenler ise Alüminyum Fabrikası (Elektrolizhaneler), Haddehane, Alümina Fa​​brikası, Dökümhane, Oymapınar Hidroelektrik Enerji Santralini işletmektedir. Sıvı aliminyum üreticisi olarak'da Türkiyenin ilk ve tek fabrikasına sahip olan Eti Aliminyum Personel Alımı yapıyor.

Eti Alüminyum Üretim Fabrikası, aynı zamanda ham meddeden son ürüne k​​adar üretim yapan dünyanın sayılı entegre fabrikalarından biridir. Tesiste t-ingot, alüminyum külçe,yassı ingot,  yuvarlak ingot, alaşımlı külçe, şerit,sıcak rulo, levha  gibi. ürünlerin üretimi gerçe​kleşmektedir.

Eti Alüminyum personel alımları yaparken büyük bir hassasiyetle ile adayları seçmektedir. Yakın tarihde personel alım ilanları yayınlayacak olan kurumun internet sitesi üzerindeki insan kaynakları sayfası üzerinden genel başvuru bölümünden başvuru yaparak Eti Aliminyum'da çalışma şansınızı artırabilirsiniz.

Eti Alüminyum kurumsal internet sayfası üzerinden iş başvurusu yapmak isteyenler alttaki bağlantıya tıklayabilirler.

http://www.etialuminyum.com/tr-tr/Kariyer/Sayfalar/Genel-Basvuru-Formu.aspx

 
Eti alüminyum iş başvurusu Eti iş başvurusu Eti alüminyum başvuru adresi Eti genel iş başvurusu Eti alüminyum personel alımı 2017 Eti alüminyum iş ilanları 2017 İşin olsa
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.
Yasar koc     2020-01-14 Is ariyom
Adalet     2018-10-06 Ben öğrenciyim yarı yarı zamanlı ne iş olısa yaparım