Erkunt Holding Personel Alımı 2017

Erkunt Holding bünyesindeki şirketler arasında otomobil üretimi yapan sektörler için ses-ısı yalıtımı amaçlı ürünler ile iç-dış giydirme malzemelerinin üretimini yapmaktadır.

Erkunt Holding Personel Alımı 2017

Erkunt Holding bünyesindeki şirketler arasında otomobil üretimi yapan sektörler için ses-ısı yalıtımı amaçlı ürünler ile iç-dış giydirme malzemelerinin üretimini yapmaktadır. Grup şirketleri genellikle üretimini yaptığı malzemelerin yarı mamul üretiminde ve parça tasarımı ve kalıp imalatı konularında bir birine entegre şekilde hizmet vermektedir. Sizde Bursa ilinde ikamet ediyorsanız Erkunt Holding iş ilanlarını incelemenizi öneriyoruz.

Erkunt Holding insan kaynakları yayınladığı iş ilanları ile bünyesinin personel ihtiyacını karşılamayı hedeflemektedir. Erkunt Holding özellikle otomotiv sanayisi sektöründe büyümeye devam eden şirketlerine personel alımı yapmaya devam ediyor. Yayınlamış olduğu iş ilanları ile Bursa bölgesinde istihdama ciddi katkı sağlamaktadır.

Kazansana Giriş

Yayında olan pozisyonların bazıları aşağıdaki gibidir. Ayrıca Genel başvuru ve engelli başvurusu için iş imkanlarıda mevcuttur.

Erkunt Holding İş İlanları

⇒ Mekanik Bakım Teknisyeni,
⇒ Kalıp Montaj Elemanı,
⇒ Elektrik Bakım Teknisyeni,
⇒ Forklift Operatörü,
⇒ Üretim Operatörü,
⇒ Satınalma Uzmanı
⇒ Modelhane Operatörü,
⇒ Satınalma Uzmanı.

Erkunt Holding grup şirketleri için yayınlanan iş ilanlarından bir kaçı yukarıdaki gibidir. Holdingin yayınlamış olduğu diğer ilanlara ve başvuru sayfasına ulaşmak için alttaki linke tıklayarak ulaşabilirsiniz. İsbilgileri.com güncel olarak holding iş ilanları hakkında sizleri bilgilendirmeye devam edecektir. Bizi sosya medya hesaplarımız üzerinden de takip edebilirsiniz.

http://www.kariyer.net/erkurt-holding-a-s-is-ilanlari-c14018-p4402/ 

 
Eleman Alımları 2017 Erkunt Holding İş Başvurusu Erkunt Holding Personel Alımı İş Başvurusu 2017 Eleman Alımı Bursa İş İlanları Erkunt Holding İnsan Kaynakları İşin Olsa İş Bilgileri Memurlar
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.