Eren Enerji Personel Alımı İş Başvurusu 2017

Eren Holding bünyesinde ülkemizin en büyük enerji üreticisi firması olan Eren Enerji İstanbul ve Tekirdağ illerinde bulunan yatırımları için farklı niteliklere sahip personel ve eleman almaya devam ediyor.

Eren Enerji Personel Alımı İş Başvurusu 2017

Eren Holding bünyesinde ülkemizin en büyük enerji üreticisi firması olan Eren Enerji İstanbul ve Tekirdağ illerinde bulunan yatırımları için farklı niteliklere sahip personel ve eleman almaya devam ediyor. Enerjimiz hiç durmadan çalışan Türkiye için sloganı ile yatırım yapmaya devam eden  Eren Enerji sektörde çalışmak isteyenler için yeni iş imkanları sunmaya devam ediyor. Yayında olan pozisyonlar ile birlikte Genel Başvuru bölümünden ise vasıfsız insanlarında başvuru yapabilmesine imkan sağlıyor. Eren Enerji İnsan Kaynakları birimi tarafından yayınlanan ilanlar kurumun resmi internet sitesi üzerinden duyuruluyor. İş yaşamında kariyer yapmak isteyen Meslek Lisesi Mezunları ve Üniversite Mezunları için yayında olan ilanlara iş başvurusu yapabilirsiniz.

Eren Enerji genellikle iş ilanlarını Zonguldak ili için yayınlıyor ancak; Tekirdağ ve İstanbul illerinde alım yapmak üzere ilanlar yayınlıyor. Enerji sektöründe çalışmak isteyenler için ilan yayınlayarak hem bünyesinin personel ihtiyacını karşılıyor hemde istihdama katkı sağlıyor.

Eren Enerji İş İlanları

⇒ Kontrol Odası Kumanda Elemanı,
⇒ Ambar Sorumlusu,
⇒ Mekanik Bakım Elemanı
⇒ Genel İş Başvurusu,
⇒ Saha Operatörü.

Yukarıda verdiğimiz ilanlar firmanın insan kaynakları sayfasından verilmiştir. Yayında olan toplam ilan sayısı 12 adettir. Enerji sektöründe deneyimi olmayıp ancak bu sektörde çalışmak isteyenler genel başvuru bölümünü kullanarak firmanın insan kaynakları departmanına cv gönderebilirsiniz. Eren Enerji iş ilanlarına başvuru yapmak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Eren Enerji İş Başvurusu İçin Tıklayınız

 
Enerji Şirketleri İş İlanları 2017 Eren Enerji Kariyer Olanakları 2017 Eren Enerji Tekirdağ İşçi Alımı 2017 Eren Enerji Termik Santral İş Başvurusu Mavi Yaka İşçi Alımı Yapan Şirketler
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.