Erdemir Personel Eleman Alımı İş İlanı

Erdemir personel alımı yapıyor.

Erdemir Personel Eleman Alımı İş İlanı

Zonğuldak ilinin Ereğli ilçesinde bulunan ve Ülkemizin en büyük kurumlarından biri olan Erdemir, 12 bin den fazla çalışanı ile istihdama ciddi katkıda bulunmaktadır. 1987 yılında alınan karar ile özelleştirilen Erdemir büyüme hedefler doğrultusunda her yıl yeni personel alımları yaparak büyümeye devam ediyor. Sizde Ereğli Demir Çelik fabrikasında çalışmak istiyorsanız haberimizin devamındaki bilgileri inceleyebilirsiniz.

Erdemir personel alımı iş ilanlarını sadece ihtiyacı olan pozisyonlar için yayınlamaktadır. Açık pozisyonlar için zaman kaybetmeden ilan yayınlayan Erdemir yeteri kadar başvuruyu aldıktan sonra işe alım sürecini başlatmaktadır. Yapılan her başvuruyu işinin uzmanı insan kaynakları yöneticileri tarafından incelenerek iş görüşmesine davet edilir.

Peki Erdemir iş başvurusu nereden ve nasıl yapılır? Hangi pozisyonlar için iş ilanı yayınlanmıştır ? işte detaylar.

– Lojistik ve Ofis Yönetimi Uzmanı.

– Endüstri Mühendisi, 

– Bordro Uzmanı, 

– Satış Uzmanı, 

– Mekanik Bakım Teknikeri,

– Mimar.

Erdemir personel alımı kapsamında yayınlanan iş ilanları yukarıdaki gibidir. Yayında olan her iş ilanına başvuru şartları aynıdır fakat pozisyonlar için farklı nitelikler talep edilmektedir. Erdemir iş ilanlarının tüm detayları için sayfanın altındaki linke tıklayarak Erdemir İnsan Kaynakları sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

http://www.kariyer.net/eregli-demir-celik-fab-t-a-s-is-ilanlari-c4685-p29568/

 
Erdemir Eleman Alımı Erdemir İnsan Kaynakları Erdemir İş Başvurusu Erdemir İş İlanları Erdemir İşçi Alımı Erdemir Personel Alımı İş Başvuruları İşkur Üye Olma Personel Alımları
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.
Metin yılmaz     2019-11-10 Ereğliliyim 9 yıldır balıkesir askeri fabrikada kamuya ait işlerinde 9 yıldır Forklift Operatörlügü yapıyorum 4 ton ve 30 tonluk Forkliftler kullanıyorum profesyonel denilecek şekilde kullanmaktayim iş tecrübem fazlasıyla var hızlı seviyim işimde Erdemir de çalışmak isterim yaş 40
serdar     2019-10-24 ise girmek istiyorum
Furkan Özsaraç     2019-05-21 Merhabalar ben Furkan Özsaraç Endüstri Mühendisiyim Bulgaristan Teknik Üniversitesinden mezun oldum iki dilim var Bulgarca ve İngilizce.Bilgisayar proje sunum ve vs. alanında yetenekliyim. Kdz. Ereğli’de yaşıyorum doğma büyüme buralıyım. Eğitim sürecim içerinde öz motivasyon, girişimcilik ve farklı yetenekler edinme noktasında kendimi geliştirdim. İş yaşamında efektif ve hızlı olmak konusunda son derece özverili ve hevesli olduğumu belirtmek isterim. Sizlerle çalışmak isterim. Saygılarımla.
Orhan aksoy     2019-04-29 Selam ben orhan sıcak demir hadde ustasıyım otomasyon luplu sistemde tecrübem var izabiye ustalık belgem var ark kayağı sertifikam var bu işde 25 yıllık tecrübem vardır iyi şartlarda sizlerle çalışmak isterim.