Enerjisa Personel Eleman Alımı İş İlanları

Enerjisa personel alımı yapacağı pozisyonları kariyer sayfası üzerinden yayınlamıştır.

Enerjisa Personel Eleman Alımı İş İlanları

Elektrik üretimi ve dağıtımı yapmak için Sabancı holding tarafından 1996 yılında kurulan Enerjisa personel alımı yapmaya devam ediyor. E.ON şirketi tarafından 2013 yılında Enerjisa firmasının hisselerinin % 50'si satın alınmıştır. Gerçekleşen satış sonrası hedef büyülten Enerjisa her yıl çok sayıda personel alımı yapmaktadır. Enerjisa personel alımı ile lgili detayları haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Enerjisa Personel Alımı

Ülkemizin önemli kurumlarından biri olan Enerjisa yılın belirli aralıklarında personel alımı yapmak için ilanlar yayınlamaktadır. Peki Enerjisa tarafından yayınlanan iş ilanlarının detayları nedir hangi pozisyonlar için personel alınacak işte ayrıntılar;

Yatırım Planlama Uzmanı, İş Mükemmelliği Uzmanı, İşletme Mühendisi, Elektrik Mühendisi, Saha Satış Yetkilisi, Operasyon Takip ve Raporlama Uzmanı, Tele Satış Supervisor, Operasyonel Hizmetler Uzmanı,Yatırım Planlama Uzmanı, İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı, Finans Uzmanı, Satınalma Uzmanı, Kurumsal Satış Uzmanı, Çağrı Merkezi Takım Yöneticisi, Satış Kanalları Uzmanı, İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı.

Enerjisa tarafından yayınlanan iş ilanlarına başvuru yapmak isteyen okurlarımız alttaki lnke tıklayarak Enerjisa kariyer sayfasını ziyaret ederek yayında olan iş ilanlarına başvuru yapabilirler.

http://www.kariyer.net/enerjisa-enerji-a-s-is-ilanlari-c9720-p34598/

 
Enerjisa Enerjisa Personel Alımı Enerjisa Personel Alıyor Personel Alımı Memur Alımı Memur Memurlar Kamu Personeli Kamu Personeli Alımı 2017 İşçi Alımı
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.