Dizayn Grup Personel Alımı 2017

Mir Holding bünyesinde 1987 yılından bu güne kadar sıhhi tesisat ve ısıtma sistemleri üzerinde projeler yaparak ARGE çalışmaları yürüten Dizayn Grup Personel Alımı yapmaktadır

Dizayn Grup Personel Alımı 2017

Mir Holding bünyesinde 1987 yılından bu güne kadar sıhhi tesisat ve ısıtma sistemleri üzerinde projeler yaparak ARGE çalışmaları yürüten Dizayn Grup Personel Alımı yapmaktadır. Dizayn grubu bina içi temiz su boruları üretiminden yerden ısıtma borularına kadar bir çok malzemenin üretimini yapmaktadır. Dizayn Grup Azerbaycan,Trabzon ve Çorlu'daki fabrikalarında üretime devam ediyor.

Dünyanın bir çok ülkesine ihracat yapan Dizayn grubunun yurt içinde ise neredeyse tüm illerde bayileri bulunuyor.

Dizayn Grup Personel Alımlarında vizyonu ve misyonu doğrultusunda, personellerinin tam bir uyum içinde yüksek motivasyon ile öğrenmeye açık, bireysel sorumluluğu yüksek, ve kendini geliştirmeye açık çalışma arkadaşları aramaktadır.

jeton giriş

Dizayn Grup yatırımlarında çalıtırmak üzere çeşitli kadrolara personeller alacağını duyurdu. Dizayn Grup mühendislik işlerini yürütmekte olduğu deparmanına elektrik ve elektronik tasarımlar yapmak üzere mühendisler alınacaktır. Eskişehir’de yürütmekte olduğu modern sera projelendirilmesi, (konstrüksiyon, mekanik tesisat, havalandırma, otomasyon), kurulumunda çalıştırmak için ise Ziraat Fakültelerinin Kültür Teknik bölümlerinden mezun ve şantiye deneyimli yönetici pozisyonunda personel alınacaktır.

Dizayn Grup Kıraç / Esenyurt’ ta bulunan Genel Müdürlük bünyesinde değerlendirilmek üzere de çeşitli personeller alacaktır. Genel merkezde, Eskişehir projesinde ve Çorlu fabrikasında çalışmak isteyen personeller Genel başvuru formuna aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

http://www.yenibiris.com/dizayn-grup-is-ilanlari?firma=22490

 
Dizayn Boru İş Başvurusu Dizayn Grup Açık Pozisyonlar Dizayn Grup Çorlu İş Başvurusu Dizayn Grup İş Başvuru Formu Dizayn Grup İstanbul İş Başvurusu Dizayn İş Başvurusu Personel Alımı
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.