Deloitte Personel Alımı İş İlanları

Uluslararası hizmet veren dünyanın en büyük vergi denetim ve danışmanlık firması olan Deloitte'un ülkemizde bulunan organizasyonuna personel alımı yapılacaktır.

Deloitte Personel Alımı İş İlanları

Uluslararası hizmet veren dünyanın en büyük vergi denetim ve danışmanlık firması olan Deloitte'un ülkemizde bulunan organizasyonuna personel alımı yapılacaktır. Özellikle üniversitelerde yeni mezun gençlere sunduğu iş imkanları ile çok sayıda takipçisi olan firmaya iş başvurusu veya staj başvurusu yapabilirsiniz. İstihdam edeceği adaylardan genellikle yabancı dil şartını şart koşan firma yetkinlik bazlı mülakatlar ile şirket için en uygun adayları seçmektedir.

Deloitte personel alımı yılında istihdam edeceği personel sayısı hakkında her hangi bir detay vermemiştir. İnternet sayfası üzerinde 16 adet ilan bulunan şirket elbette sadece İngilizce bilenler için ilan yayınlamıyor farklı niteliklere sahip adaylar içinde ilanlar bulunuyor. Kariyer yolculuğunuza uluslararası bir kurumda devam etmek istiyorsanız Deloitte firması iş ilanlarını incelemenizi öneriyoruz.

tudorbet

Metro Market İş İlanları

⇒ Yeni Mezun Programı,
⇒ Kıdemli Muhasebe Uzmanı,
⇒ Business Risk Services Senior Consultant,
⇒ Human Resources Specialist,
⇒ Experienced Senior Tax,
⇒ Et Reyonu Elemanı,
⇒ Senior Payroll Specialist,

Deloitte personel alımlarından faydalanıp ve iş başvurusu yapmak isteyen okurlarımız şirketin ilan yayınladığı sayfayı ziyaret ederek yayında olan pozisyonları ve başvuru şartlarını inceleyerek kendinize uygun olan iş ilanlarına başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Global bir şirketin çalışanı olmak size sadece bir başvuru kadar yakın olabilir. Şansını denemek isteyen okurlarımız alttaki bağlantı sayesinde iş başvuru sayfasına ulaşabilirler.

https://goo.gl/1nXdn3

 
Deloitte Eleman Alımı Deloitte İş Başvurusu Deloitte İş İlanları 2018 Deloitte Personel Alımı 2019
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.