Defacto Part Time Satış Danışmanı Alıyor 2017

Türkiye genelinde giyim sektöründe mağazaları olan ve giyinmeyi seven insanlara hizmet vermekte olan Defacto mağazalarındaki personel ihtiyaçlarını karşılamak üzere yeni çalışma arkadaşları arıyor.

Defacto Part Time Satış Danışmanı Alıyor 2017

Türkiye genelinde giyim sektöründe mağazaları olan ve giyinmeyi seven insanlara hizmet vermekte olan Defacto mağazalarındaki personel ihtiyaçlarını karşılamak üzere yeni çalışma arkadaşları arıyor. Perakende sektörünün gelişip büyümesi ile aranan personeller arasında olan Satış Danışmanları full time ve part time olarak çalıştırılmaktadır. Özellikle üniversite öğrencileri tarafından tercih edilen part time satış danışmanlığı masraflarını çıkarmak isteyenler tarafından tercih edilmektedir.

Eğer szde 2017 yılında kendinize satış danışmanı pozisyonunda iş arıyorsanız Defacto İş İlanlarını inceleyip yaşamakta olduğunuz illerdeki pozisyonlara başvuru yapabilirsiniz. Türkiye genelinde faaliyetine devam eden Defacto'da satış danışmanı olarak çalışmak istiyorsanız başvuru yaparak şansınızı deneyebilirsiniz.

Part Time Satış Danışmanlarında Aranan Nitelikler

⇒ En Az Lise Mezunu
⇒ İletişim Beceriniz yüksekse
⇒ Ekip Çalışmasına yatkın ve güler yüzlü iseniz
⇒ Mağazacılık alanında tecrübeniz varsa.

Bu niteliklere sahipseniz hemen başvuru sayfasını ziyaret ederek internet üzerinden kısa bir süre içerisinde başvurunuzu yapabilirsiniz. Perakende sektöründe part time satış danışmanlarının 700 TL maaş alındığı biliniyor. Öğrenciler için fırsat veren firmalardan biride Defacto'dur aşağıdaki linke tıklayıp iş ilanlarını ve dataylarını öğrenebilirsiniz.

http://www.kariyer.net/defacto-is-ilanlari-c6553-p31434/?a=2

 
Defacto Full Time Satış Danışmanı Alımı Defacto İş Başvurusu 2017 Defacto Öğrenci İş İlanları 2017 Defacto Part Time İş İlanları 2017 Defacto Personel Alımı Satış Danışmanı İş Başvurusu
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.