Cihan İnşaat Persone Alımı İş İlanları

Ülkemizin en büyük inşaat firmaları arasında gösterilen Cihan İnşaat personel alımı yapmaktadır.

Cihan İnşaat Persone Alımı İş İlanları

Ülkemizde faaliyetlerine devam etmekte olan dev firmalar arasında olan Cihan İnşaat bu güne kadar tamamladığı projeler ile adından fazlaca bahsettirmiştir. Cihan İnşaat mühendise ve teknik kadrolara alım yapacağı personeller ile güçlenerek müşrterilerine daha iyi hizmet vermeyi hedeflemektedir. Sizde inşaat sektöründe hizmet veren Cihan İnşaat bünyesinde görevlendirilecek personeller arasına girmek istiyorsanız bu firmaya iş başvurusu yapmanızı öneriyoruz. Formen, tekniker ve mühendis alımı yapan firmanın ilanlarını inceleyerek kendinize uygun olan kadrolara başvuru yapabilirsiniz.

Sektörün diğer büyük firmalarının aksine Otel, Okul, Hastane Depo ve İş merkezleri yapan firma 15 yılı geçen birikimi ve uzman kadrosu ile rakiplerini sektörede geride bırakmıştır. Sizinde yenibir işe ihtiyacınız varsa ve bu sektörde daha önceden çalışmış veya yayında olan ilanlara uygun olduğunuzu düşünüyorsanız vakit kaybetmeden iş başvurusu yapabilirsiniz. 

Cihan İnşaat İş İlanları

magnumbet giriş

⇒ Yönetici Asistanı,
⇒ Elektrik Bölüm Şefi,
⇒ Satış Temsilcisi
⇒ İnşaat Teknikeri
⇒ Elektrik Teknisyeni
⇒ Güvenlik Görevlisi.

Yukarıda sıralanan pozisyonlar arasında size uygun olan kadroların olması durumunda hemen ilan sayfası üzerinden İş Başvurusu yaparak şansınızı deneyebilirsiniz. Cihan İnşaat İşçisi Alımı için yılın farklı aylarında ilanlar yayınlamaktadır. İlanlar arasında şuan için işçi pozisyonunda her hangi bir kadro verilmemiştir. İlanları takip ederek işçi alımlarından haberdar olabilirsiniz.

Cihan İnşaat İş Başvurusu

https://www.secretcv.com/firma/cihan-insaat-is-ilanlari 

 
İnşaat Firmaları İş İlanları Cihan İnşaat Firması Eleman Alımı Cihan İnşaat İşçi Alımı 2017 İstanbul İnşaat Firmaları İş Başvurusu İnşaat Teknikeri Arayan Firmalar Personel Alımı
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.
Ayhan albayrak     2019-08-07 35 yıllık elektrikçiyim 8 yıl rusyada çalıştım 12 yıl oraş elektrikte 10 yıl biltel otomasyonda çalıştım