Çetinkaya Hangi Pozisyonlara Personel Alımı Yapıyor?

Çetinkaya Mağazaları personel alımı için ilanlar yayınladı.

Çetinkaya Hangi Pozisyonlara Personel Alımı Yapıyor?

Çetinkaya Personel Alımı

Çetinkaya Mağazalarının insan kaynakları departmanından yapılan duyuruya istinaden personel alımı yapıyor. Çetinkaya mağazalarına iş başvurusu yapıp kariyerinize bu firmada devam etmek istermisiniz? Çetinkaya iş ilanları internet üzerinden yayın yapan kariyer sitelerini inceleyerek hazırladığımız haberimiz sayesinde Çetinkaya personel alımı hakkında bilgi sahibi olabileceksiniz. Çetinkaya eleman alımı için yayınladığı ilanlar ihtiyaçlarına göre yayınlanmaktadır ve sürekli olarak güncellenmektedir.

Çetinkaya markası 1957 yıllarında Adana'da kurulmuştur. Çetinkaya mağazaları Türkiyenin en köklü kuruluşlarından biri olarak uzun yıllardır hizmet veriyor. Son yıllarda mağaza ağınıda genişleten Çetinkaya üretim kapasitesinide artırarak sektörde isminden bahsettirmeye başladı. Bu bağlamda çalışmalarına ara http://www.doeda.video vermeden devam eden Çetinkaya personel almayada deva etmektedir. Bünyesinde binlerce çalışanı olan Çetinkaya yeni alımlar ile birlikte kadrosunu güçlendirerek müşterilerine daha kaliteli bir hizmet vermeyi planlamaktadır.

Çetinkaya İnsan Kaynakları

Her firmada olduğu gibi Çetinkaya mağazalarıda personel alımı yapmadan önce departmanların personel ihtiyaçları belirlenerek insan kaynakları birimine bildirilir. Yayınlanacak iş ilanları İnternet üzerinden iş ilanları yayınlanan sitelere verilir başvuruları toplayan kariyer siteleri firmanın insan kaynakları uzmanlarına başvuruları ulaştırmaktadır. Pozisyonlara uygun olan adaylar mülakat sürecine dahil elilir uygun olan adaylar için işe alım süreci başlatılır.

Çetinkaya Personel Alımı Yapıyor

Türkiye'nin neredeyse tüm şehirlerinde mağazaları bulunan Çetinkaya eleman alımı yapacağı boş kadroları belirleyerek iş ilanlarını yayınladı. Farklı illerde mağazalarındaki personel ihtiyacını gidermek üzere yeni iş ilanları yayınlayan Çetinkaya Mağazaları alım yapacağı personeller ile çalışan sayısınıda artıracaktır. Çetinkaya tarafından yayınlanan pozisyonlardan bir kaç tanesi şu şekildedir. Eğitim şefi, İşe alım uzmanı, Eğitim uzmanı, Seçme yerleştirme şefi, Satış danışmanı, Mağaza yöneticisi pozisyonlarında alımlar yapacaktır. Çetinkaya iş ilanlarından faydalanmak isteyenler alt kısımdaki bağlantıyı kullanarak iş başvurusu yapabilirler.

http://www.yenibiris.com/cetinkaya-giyim-sanayi-ve-ticaret-a-s-is-ilanlari?firma=68536

 
Çetinkaya Eleman Alımı Çetinkaya İnsan Kaynakları Çetinkaya İş Başvurusu Çetinkaya İş İlanları Çetinkaya İşçi Alımı
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.