Central Hospital Personel Alımı İş İlanları 2017

İstanbul'da Kozyatağı bölgesinde bulunan ve uzun yıllar boyunca sağlık sektöründe hizmet veren Central Hospital personel alımı yapacağı pozisyonları duyurdu.

Central Hospital Personel Alımı İş İlanları 2017

İstanbul'da Kozyatağı bölgesinde bulunan ve uzun yıllar boyunca sağlık sektöründe hizmet veren Central Hospital personel alımı yapacağı pozisyonları duyurdu. İstanbul Kozyatağı bölgesinde ikamet ediyor veya ikamet edebilecek durumdaysanız hastane tarafından yayınlanan iş ilanlarına başvuru yapabilirsiniz. Yeni Dünya Sağlık Hizmetleri A.Ş.ismi altında hizmet veren Central Hospital sağlık personelleri ile birlikte hastane bünyesinde genel  hizmet bölümleri içinde eleman almaktadır. Şimdi dilerseniz firma tarafından yayınlanan iş ilanlarını birlikte inceleyelim.

Sağlık personeli haricindeki ilanlara iş başvurusu yapmak isteyen okurlarımızın en az lise mezunu olmaları gerekmektedir. Central Hospital İstanbul hastanesinde çalışmak isteyenler aşağıda verilen ilandaki pozisyonları inceleyerek iş başvurusu yapabilirler.

Central Hospital Güncel İş İlanları

⇒ Elektrik Teknisyeni,

⇒ Hasta Kayıt Yetkilisi,

⇒ Genel Yoğun Bakım Hemşiresi,

⇒ Gece İdari Amiri,

⇒ Hasta Kayıt Yetkilisi,

⇒ Temizlik Elemanı.

Yukarıda sıraladığımız pozisyonlar yayında olan 23 ilan içerisinden seçtiğimiz bir kaçı. Her pozisyon için farklı iş başvuru şartı isteyen Central Hospital iş ilanlarına başvuru yapmak isteyen Temizlik personelleri için istenen başvuru şartlarını sizler için aşağıda paylaşıyoruz.

Temizlik Elemanı Alımı İçin Aranan Şartlar

  • Hastane tecrübesi olan,
  • Güler yüzlü, insan ilişkileri kuvvetli,
  • Yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilecek,
  • Anadolu Yakası'nda ikamet eden.

İstanbul Central Hospital‘da çalışmak istiyorsanız alttaki bağlantıyı kullanarak başvuru sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

http://www.kariyer.net/yeni-dunya-saglik-hizmetleri-a-s-central-hospital-is-ilanlari-c27225-p18924/

 
Central Hastanesi Açık Pozisyonlar 2017 Central Hospital Personel Alımı 2017 Hemşire Alımı Yapan Hastaneler 2017 İstanbul Özel Hastaneler İş İlanları 2017 Personel Alımı
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.