ÇAYKUR Çay İşletmeleri sınav ile personel alımı yapacak

Çay işletmeleri genel müdürlüğü yazılı ve sözlü sınav ile personel alımı yapıyor. Başvuru şartları tutan kişiler arasından sınav ile personel alımı gerçekleşecektir.

ÇAYKUR Çay İşletmeleri sınav ile personel alımı yapacak

Rize merkezli çay işletmeleri genel müdürlüğü ya da ülkemizde bilinen adı ile ÇAYKUR, sadece ülkemizde değil yurtdışında da faaliyetlerini yürüten ülkemizin lider çay kuruluşudur. Kurumun genel müdürlüğü görevini İmdat Sütlüoğlu yürütmektedir. Kuruma iş başvurusu yapacak kişilerden şartları tutan adaylar arasında uygulayacağı yazılı sınav ile müfettiş yardımcısı alımı yapacak.

Çaykur personel alımı sınavı başvuru genel şartları

  • 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesinde yer alan devlet memuru olma şartları taşıyor olmak,
  • 4 yıllık hukuk, siyasal bilgiler, iktisat, işletme ve iktisadi veya idari bilimler fakültesi mezunu olmak,
  • Yazılı sınav tarihi ile itibariyle 35 yaşından gün alamamış olmak,
  • Sağlık durumunun ülkenin her yerinde çalışmasına elverişli olmak,
  • Erkeklerin askerlik ile ilişkisi bulunmamak,
  • Arşiv araştırmasından olumlu sonuç almak,
  • 2017 KPSS sınavı P48 puan türünden 75 ve üzeri puan almak,
  • Son başvuru tarihinden önce istenen evraklar ile birlikte başvuru yapmak,

Çaykur iş başvurusu kuruma ister şahsen ister posta yolu ile 24 Ekim 2017 tarihine kadar yapılabilecektir. Başvurular için kurumun adresi “Müftü Mahallesi Menderes Bulvarı 53080 Rize”dir. Başvuru yaparken yanınızda www.caykur.gov.tr’den temin edeceğiniz iş başvuru formu, diploma ya da geçici mezuniyet belgesi, 2 adet vesikalık fotoğraf, 2017 KPSS sonuç belgesi internet çıktısı, nüfus cüzdanı gerekmektedir.

Çaykur müfettiş yardımcısı alım sınavı konuları dört ana başlıkta verilmiştir. Bu başlıklar hukuk, iktisat, maliye ve muhasebedir. Adaylar önce yazılı sınava gireceklerdir. Burada başarılı olanlar sözlü sınava girmeye hak kazanacaklardır. Yazılı sınavdan en az 60 puan almak gerekmektedir. Adayın genel not ortalamasının da 65 puan ve üzeri olmalıdır.

Çaykur iş ilanı tam metnine ulaşmak için https://goo.gl/5hqNeZ bağlantısını kullanabilirsiniz.

 
çaykur personel alımı çaykur iş başvurusu çaykur kpss ile personel alımı
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.