CarrefourSA Market Yönetici Adayı Alıyor

CarrefourSA her yıl Marketlerinde ihtiyacı olan pozisyonlar için ilanlar yayınlıyor. Yayınlamış olduğu ilanlarda genellikle Reyon Elemanı ve Kasa Elemanı alımı yapan CarrefourSA son yayınladığı ilanda Market Yönetici Adayı alımı yapacağını duyurmuştur.

CarrefourSA Market Yönetici Adayı Alıyor

CarrefourSA her yıl Marketlerinde ihtiyacı olan pozisyonlar için ilanlar yayınlıyor. Yayınlamış olduğu ilanlarda genellikle Reyon Elemanı ve Kasa Elemanı alımı yapan CarrefourSA son yayınladığı ilanda Market Yönetici Adayı alımı yapacağını duyurmuştur. Sizde ülkemizin en büyük zincir marketi olan CarrefourSA bünyesinde yönetici adayı olmak istiyorsanız yayında olan ilanın başvuru şartlarını inceleyerek başvurunuzu yapabilirsiniz.

Market Yönetici Adayı Başvuru Şartları:

- MYO veya Üniversite mezunu,
- Tercihen ingilizce bilen,
- MS Office programlarına hakim,
- Perakende sektöründe en az 2 yıl tecrübeli ve bu sektör'de kariyer yapmak isteyen,
- Genç, dinamik, yoğun iş temposuna ve esnek çalışma saatlarine uyum sağlayabilecek, 
- Analitik düşünebilen,
- Müşteri odaklı, insan ilişkilerinde başarılı, iletişimi kuvvetli,  
- Ekip çalışmasına önem veren,
- Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış,

Olan adaylar Adıyaman, Adana, Antalya, Diyarbakır, Denizli, Edirne, Mersin, Isparta, Malatya Van, Batman İstanbul başta olmak üzere bir çok ilde Yönetici Adayı alımı yapacaktır. Türkiye genelinde belirtilen şehirlerde çalışabilecek en az 2 yıl tecrübesi olan adaylar alttaki linke tıklayarak başvuru sayfasını ziyaret ederek detayları okuyarak başvurularını yapabilirler.

http://www.kariyer.net/carrefoursa-carrefour-sabanci-ticaret-merkezi-a-s-is-ilanlari-c17097-p7788/

 
Personel Alımı İş Başvurusu Carrefoursa Türkiye Geneli Personel Alımı Market Görevlisi Alımı Market Kasa Görevlisi Alımı Carrefoursa Reyon Elemanı Alıyor Market İş İlanları Personel Alımı
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.