Çanakkale Seramik Personel Alımı İş İlanları

Çanakkale Seramik markası ile tanınan Kale Seramik personel alımı yapıyor. Kale Seramik Çanakkale Kale Bodur Seramik bünyesinin personel ihtiyaçlarını gidermek üzere çok sayıda personel alımı yapacağını duyurmuştur.

Çanakkale Seramik Personel Alımı İş İlanları

Çanakkale Seramik markası ile tanınan Kale Seramik personel alımı yapıyor. Kale Seramik Çanakkale Kale Bodur Seramik bünyesinin personel ihtiyaçlarını gidermek üzere çok sayıda personel alımı yapacağını duyurmuştur. Sizde bu büyük markanın çalışanı olmak istiyorsanız ilanın devamındaki bilgileri inceleyebilirsiniz.

 Çanakkale Seramik her yıl olduğu gibi bu yılda çalışan ihtiyaçlarını karşılamak üzere personel alımı yapmaktadır. Sektörün en köklü firması olan Çanakkale Kalebodur Seramik Personel Alımı ilanlarına başvuru yaparak bu firmada çalışma imkanını yakalayabilirsiniz. Çalışma şartları ve sosyal haklarının iyi olmasından dolayı personel alımları çok sayıda insan tarafından takip edilmektedir.

Çanakkale Kalebodur Seramik personel alımı kapsamında kariyer sayfası üzerinden yayında olan toplam 8 adet pozisyon bulunmaktadır. Yayında olan pozisyonlar şu şekilde verilmiştir;

– Industrial Engineer,
– Teknik Öğretmen,
– İnsan Kaynakları Yöneticisi/Yönetmeni,
– İhracat Yöneticisi/Yönetmeni,
– İhracat Satış Sorumlusu / Yöneticisi,
– Yedek Parça Sorumlusu,
– Teknik Destek Sorumlusu,

Çanakkale Kalebodur Seramik Personel Alımı İş İlanlarına başvuru yaparak kariyeriniz için yeni bir sayfa açabilirsiniz. Firma tarafından yayınlanan iş ilanlarını kariyer sitesi üzerinden sürekli olarak güncellenmektedir. Yapmanız http://sexhatlari.link gereken tek şey alım şartlarını taşıdığınız ilanlara bir CV ile başvuru yapmak alttaki bağlantıya tıklayarak tüm detaylara ulaşabilirsiniz.

http://www.kariyer.net/kale-seramik-canakkale-kale-bodur-seramik-san-a-s-is-ilanlari-c13432-p3758/

 
Personel Alımı İş ilanları Personel Alımı 2017 Çanakkale Kalebodur Seramik Personel Alımı Personel İş İlanları 2017 Çanakkale Seramik İş İlanları Çanakkale Seramik Personel Alımı
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.
İlhami Duran     2019-03-22 Seramik ustasıyım işarıyorum