Brisa Bridgestone Lise Mezunu Üretim İşçisi Alıyor

Sabancı Holding ve ortakları tarafından kurulmuş olan ve %100 Türk sermayesi ile kurulmuş olan Lassa Lastik Sanayi ve Ticaret A.Ş. 70 li yıllardan günümüze kadar üretim yapmaya devam etmektedir.

Brisa Bridgestone Lise Mezunu Üretim İşçisi Alıyor

Sabancı Holding ve ortakları tarafından kurulmuş olan ve %100 Türk sermayesi ile kurulmuş olan Lassa Lastik Sanayi ve Ticaret A.Ş. 70 li yıllardan günümüze kadar üretim yapmaya devam etmektedir. 90 Bin metrekare kapalı alana kurulmuş olan fabrikası ile Türkiye genelindeki 186 bayisi ile müşterilerine ulaşan kuruluş üretimini yaptığı binek, kamyon ve otobüs lastiklerinden, traktör ve iş makinesi lastiklerine kadar üretim yaparak büyümeye devam etmektedir.

Ortaklık yapısı 1988 tarihinde değişen firma Brisa Bridgestone Sabancı Lastik Sanayi ve Ticaret A.Ş ismini almıştır. Firma 2017 yılında ihtiyaç duyduğu pozisyonlar için en az lise mezunu üretim işçileri alacaktır. Alıp yapılacak işçi sayısı hakkında bilgi vermeyen Brisa İnsan Kaynakları başvuruları almaya devam ediyor. Brisa’ya üretim işçisi olarak iş başvurusunda bulunmak isteyen adaylardan istenen şartlar şöyledir.

Meslek Yüksek Okulu, Teknik Lise veya Endüstri Meslek Liselerinden mezun olmak. Aksaray tesislerimize yakın olan servis güzergahlarında ikamet etmek/yerleşmek. Aksaray Organize Sanayi içerisinde kurulmakta olan yeni tesisi için, Üretim Müdürlüğü bünyesinde çalıştırılmak üzere ön nitelikleri belirtilen genç ve dinamik Üretim İşçileri aranmaktadır. Test ve mülakatlarda başarılı olan adaylardan ihtiyaç kadarı kadrolarımızda işe alınacaktır.

Sizde insan kaynakları tarafından verilmiş olan niteliklere sahipseniz Brisa Bridgestone bünyesine üretim işçisi olarak iş başvurusu yapabilirsiniz. İş başvurusu yapmak isteyen okurlarımız aşağıdaki bağlantıyı kullanarak ilan ve başvuru sayfasını ziyaret edebilirler.

http://www.kariyer.net/brisa-bridgestone-sabanci-a-s-is-ilanlari-c1013-p139/

 
Bridgestone İş Başvurusu Brisa Açık İş İlanları Brisa Bridgestone İş Başvuru Formu Brisa Bridgestone İş İlanları Brisa İş Başvurusu Brisa İşçi Alımı 2017 Brisa Personel Alımı Sabancı Holding
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.
Murat     2020-11-04 Selam Fortlif,vinc, kullaniyom araba b ehliyrtim var teknik lisiye gittim Is ariyom
Samet Sağlam     2020-08-18 Forklift ehliyetim var. 2 yıldır aktif olarak kullanıyorum. Src2 ,src4 ve psikoteknik belgem var.
Gülnaz pınarbaşı     2020-07-05 Lise mezunuyum sekiz sene fort otosan da çalıştım 4 3 2020de ayrıldım sizinle çalışmak isterim düzenli disiplinli iş kurallarına uyumlu çalışırım teşekkür ederim
Aykut uysa     2019-09-08 Endustri mes lis mezunuyum iki kere sınava girdim mülakata çağıran olmadi is arıyorum
Murat er     2019-09-06 Meslegim oto tamirci
Yasin     2019-09-02 1 yildir ugrasiorum 2 mulakat gecirdim sonuc alamadim yasin duru ismim
Osman coşkun     2019-08-25 Lise terkim iş görüşmesi talep ediyorum aradığınız niteliklere sahip olduğumu düşünüyorum
Adem Saraç     2019-04-09 Orta okul mezunuyum 30 yaşındayım aksarayda ikamet ediyorum fabrikanızda çalışmak istiyorum.
ERHAN AYDOĞDU     2018-04-14 12yıldır araba sektöründe çalıştım ehiyetim vardır ayraten fortif ehliyetim vardır memleketime dönmek istiyorum oyüzden sizin fabrikaya başvurup sizinle çalışmak istiyorum her bölümdealışabilirim