BİMcell Personel Alımı İş İlanları

BİMcell personel alımı yapacağı pozisyonları açıkladı.

BİMcell Personel Alımı İş İlanları

BİMcell Personel Alımı

BİMcell insan kaynakları departmanı ihtiyacı olan pozisyonlar için personel alımı yapacağını duyurmuştur. BİMcell iş başvurusu yapıp kariyer yaşantınıza yeni bir sayfa açmak istermisiniz? BİMcell iş ilanlarını belirli aralıklar ile farklı kariyer sayfaları üzerinden yayınlamaktadır sizin için hazırladığımız haberimiz sayesinde tüm detaylara ulaşabileceksiniz. BİMcell personel alımı hakkında kariyer sayfalarında sürekli güncel olarak yayınlanan iş ilanlarının tüm detaylarına haberimiz sayesinde kolaylıkla ulaşabileceksiniz.

Ülkemizde uzun yıllardır hizmet vermekte olan gsm opreratörü Avea ile yapılan anlaşma sonrasında kurulan Bimcell personel alımı yapıyor. Kariyer yaşantınıza bu büyük firmanın bir parçası olmak istiyorsanız haberimizin devamını okuyarak detaylı bilgilere sahip olabilirsiniz.

BİMcell İnsan Kaynakları

BİM, gelişimini, kalite anlayışından ve müşteri memnuniyeti önceliğinden vazgeçmeksizin, etkin maliyet yönetimi politikasıyla sürdürmekte; başta müşterileri ve tedarikçileri olmak üzere tüm paydaşlarıyla kurduğu güvene dayalı ilişkiler ve çalışanlarının kusursuz hizmet anlayışıyla faaliyetlerini yürütmektedir.

2012 yılı itibarıyla GSM sektöründe BİMcell adı altında hizmet vermeye başlayan BİM, BİMcell faaliyetleriyle GSM sektöründe de BİM’in ilkelerine paralel bir şekilde sade, kolay anlaşılır, avantajlı bir hizmet sunmaktadır. BİMcell kullanıcıları şimdi en uygun fiyata konuşuyor ve sadece konuştuğu kadar ödüyor.

Faaliyetlerine 1995 yılında 21 mağazayla başlayan BİM Birleşik Mağazalar A.Ş.’nin ana ilkesi, temel gıda ve tüketim malzemelerinin mümkün olan en uygun fiyat ve en yüksek kaliteyle türk ifşa tüketiciye ulaştırılmasıdır.

Yüksek indirim (hard-discount) modelinin Türkiye’deki ilk temsilcisi olan BİM, portföyünü yaklaşık 600 ürünle sınırlı tutmakta ve çok sayıda özel markalı ürüne sahip olmayı hedeflemektedir.

BİMcell İnsan Kaynakları

Bimcell personel alımı yapmak üzere yayınladığı ilanları incelemek size uygun pozisyonlara başvuru yapmak için aşağıdaki linki kullanabilirsiniz. Bimcell iş ilanlarını kendi Online Sweet Bonanza Oyna kariyer sayfası üzerinden yayınlamaktadır.

http://www.bim.com.tr/Categories/629/bim-de-kariyer.aspx

 
BİMcell eleman alımı BİMcell insan kaynakları BİMcell iş başvurusu BİMcell iş ilanları BİMcell personel alımı 2019 Personel alımı 2019
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.