BEDAŞ Boğaziçi Elektrik Personel Alımı İş İlanları

Boğaziçi elektrik dağıtım aş personel alımı yapıyor.

BEDAŞ Boğaziçi Elektrik Personel Alımı İş İlanları

Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş yayınlamış olduğu ilanda çok sayıda personel alımı yapacağını duyurmuştur.

Özelleştirme kapsamında 2013 yılında Limak holding, Kolin grup ve Cengiz Holdig ortklığına devredilen ve Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş hizmet kalitesini artırmak için sürekli yeni yatırımlar yaparak dağıtım işini üstlendiği elektrik enerjisini evlere taşımaya devam ediyor. Türkiyenin en büyük elektrik dağıtım şirketi olan Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş sadece Avrupa yakasında 4.8 milyon aboneye hizmet vermektedir. Kariyer sayfaları üzerinden yayınladığı genel iş başvuru sayfasından başvuruları topladıktan sonra bünyesine en uygun adayları belirleyerek işe alım sürecini başlatmaktadır.

Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş personel alımı yapmak için genel başvuru ilanını kariyer sayfası üzerinden yayınladı. BEDAŞ yayınladığı son ilanda yeni çalışma arkadaşları arıyor.

Başvuru yapmak isteyen adaylardan her hangi bir kriter aramayan Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş sadece başvuru sayfasında en az lise mezunu adayların başvuru yapabileceği bilgisini vermiştir. Genel başvuru sayfası aracılığı ile lise mezunu olan adaylara Bedaş'ta çalışma imkanı verilmiştir.

Personellerin İstihdam edileceği iller

Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş istihdam edeceği personelleri İstanbul'da işe alacaktır.

Boğaziçi Elektrik Personel Alımı ile ilgili yayınladığı ilana başvurunuzu aşağıdaki linke tıklayarak yapabilirsiniz. İnternet sitemizde bulunan Personel Alımı bölümümüzü takip ederek yeni ve güncel iş ilanlarından haberdar olabilirsiniz.

http://www.kariyer.net/is-ilani/bogazici-elektrik-dagitim-a-s-genel-basvuru-1482703

 
Bedaş personel alımı Boğaziçi elektrik dağıtım iş başvurusu Bedaş personel ilanları Bedaş Personel Alımı 2017 Genel iş başvuruları İstanbul iş ilanları 2017 İş Başvuru Formu
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.
aysel     2016-11-15 Ek iş istiyorum