Bakioğlu Holding Personel Alımı İş Başvurusu 2017

Farklı sektörlerde faaliyetlerini sürdüren holding özellikle Polibak, Bak Ambalaj ve Bareks şirketlerini bünyesinde barındıran Bakioğlu Holding personel alımı yapacaktır.

Bakioğlu Holding Personel Alımı İş Başvurusu 2017

Farklı sektörlerde faaliyetlerini sürdüren holding özellikle Polibak, Bak Ambalaj ve Bareks şirketlerini bünyesinde barındıran Bakioğlu Holding personel alımı yapacaktır. Merkezi İzmir'de olan Bakioğlu Holding çalışmalarına devam ettiği sektörlerdeki şirketleri için farklı pozisyonlar için personel ve işçi alımlarına devam ediyor. İzmir'de yaşayanlar için iş imkanları sunan holding fabrikaları hemde ofisi için farklı pozisyonlarda bir çok kişiyi bünyesinde istihdam etmektedir. Üniversite öğrencileri içinde staj imkanı sunan Bakioğlu Holding staj ilanlarınıda iş başvuru sayfası üzerinden yayınlamaktadır.

Bakioğlu Holding şirketleri arasında ön plana çıkan Bak Ambalaj bünyesinde bir çok insan çalıştırmaktadır. Eğer acil işe ihtiyacınız varsa ve bir iş arayışındaysanız Bak Ambalaj iş ilanlarını incelemenizi özellikle öneriyoruz. Bakioğlu Holding tüm şirketleri için yayınladığı ilanları tek başlık altında vermektedir. Şimdi dilerseniz yayında olan ilanlara gözatalım.

Bakioğlu Holding İş İlanları

⇒ Elektrik Bakım Onarım Teknisyeni,
⇒ İç Satış Sorumlusu
⇒ Engelli Kadrosu / Temizlik Elemanı
⇒ Forklift Operatörü
⇒ Torna Operatörü

Yukarıdaki kadrolar için iş başvuruları devam etmektedir. Büyük bir firmada çalışarak yaptığınız işte uzun yıllar çalışmak gibi bir hayaliniz varsa bu ilanlara başvuru yapabilirsiniz. Çalışanlarına sosyal haklarının tamamını veren ve çalışan memnuniyetine son derece önem veren Bakioğlu Holding iş ilanları sayesinde yeni bir iş sahibi olabilirsiniz. Sizde bu ilanlara başvuru yapmak istiyorsanız alttaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Bakioğlu Holding İş Başvurusu

http://www.kariyer.net/bakioglu-holding-is-ilanlari-c3246-p24679/

 
Bak Ambalaj Personel Alımı 2017 Holding İş İlanları Bakioğlu Holding İş İlanları 2017 İzmir Bakioğlu İş Başvurusu 2017 Personel Alımı 2017 Polibak Personel ve Eleman Alımı İş İlanları
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.
Hasan yavuz     2020-06-03 Bi türlü başvuru yapamıyorum.üye girişi çıkıyor. Ben üye değilim.
Fırat tunç     2020-03-23 Bakioğlu fabrikasında çalışmak istiyorum yardımcı olur musunuz?
emrah geyik     2017-08-10 Bakioğlu holding
Serdal aksoy     2016-12-04 Bak ambalaj fabrikasında calışmak istiyorum yardımci olurmusunuz