Avivasa Emeklilik Personel Alımı İş İlanları

Türkiye'nin önde gelen firmalardan olan Avivasa Emeklilik personel alımı yapıyor.

Avivasa Emeklilik Personel Alımı İş İlanları

Sabancı holding güvencesi ile bireysel emeklilik ve hayat sigortası hizmeti veren AvivaSA Emeklilik Personel Alımı yapıyor. Ülkemizin en güçlü guruplarından biri olan Sabancı Holding ingiliz sigorta şirketi Aviva plc ile yaptığı ortaklıkla bireysel emeklilik ve hayat sigortası alanında hizmet veren AvivaSA yı kurdu. Hayat sigortası ve ferdi kaza sigortası alanlarında yenilikçi ürünlerini, benzersiz çoklu dağıtım kanalı yapılanması ile müşterilerinin hizmetine sunmuştur.

Avivasa Emeklilik İş Başvurusu almaya yayınladığı ilanlar ile devam ediyor. Yayında olan ilanları incelediğimizde Türkiye genelinde personel alımı yapmak için toplam 55 farklı pozisyonda ve farklı niteliklerde ilan yayınlamıştır. Sizde Avivasa Emeklilik tarafından yayınlanmış olan iş ilanlarına başvuru yapmak istiyorsanız haberimizin devamındaki bilgileri inceleyebilirsiniz.

Peki Evivasa Emeklilik iş başvurusu nereden yapılır? Evivasa Emeklilik tarafından yayında olan pozisyonlar nelerdir işte detaylar.

  • Muhasebe uzmanı,
  • Genel başvuru,
  • Engelli personel,
  • Finansal danışman,
  • Proje yönetimi uzmanı.

Avivasa Emeklilik İş İlanları arasından bir kaçı yukarıdaki gibidir. Bu ilanlar yayında olan 55 boş pozisyondan sadece bir kaçı diğer iş ilanları ve pozisyonlar için talep edilen başvuru şartlarını incelemek için alttaki linke tıklayarak iş başvru sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

http://www.kariyer.net/avivasa-emeklilik-ve-hayat-a-s-is-ilanlari-c1072-p783/

 
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.
Ekrem Özçinar     0000-00-00 Ben Resmi Prof Kickboks sporcuyum genel başvuru yapmak istiyorum iyi çalışmalar dilerim...