Atlasjet Kabin Memuru Hostes Alımı 2019

Havacılık sektörüne 2001 yılında hızlı bir giriş yapan Atlasjet Hostes Alımı yapmak üzere kariyer sayfası üzerinden farklı niteliklere sahip olan adaylar için ilanlar yayınlamıştır.

Atlasjet Kabin Memuru Hostes Alımı 2019

Havacılık sektörüne 2001 yılında hızlı bir giriş yapan Atlasjet Hostes Alımı yapmak üzere kariyer sayfası üzerinden farklı niteliklere sahip olan adaylar için ilanlar yayınlamıştır. Operational safety audit sertifikasına sahip olan Atlasjet müşterilerine verdiği hizmetin kalitesini artırabilmek için Kabin Memuru Alımı yapacaktır. Sizde yayındaki ilanların başvuru şartlarını incelerek Atlasjet'in bir çalışanı olabilirsiniz.

Atlasjet genellikle kabin memuru alımını bünyesinde eğitim veren AFA aracılığı ile yapıyor olsada ihtiyaçları kapsamında internet sayfası üzerinden bu sektörde çalışmak isteyenlere iş imkanları sunuyor. 2018 yılında alımlarına başlayan Atlasjet kabin memuru başta olmak üzere farklı bir çok pozisyon için iş ilanları yayınlamıştır. Bu alımların 2019 yılı itibariyle de devam etmesini beklemekteyiz. İngilizce, Rusca, İtalyanca ve Farsça bilen en az lise mezunu olan adaylara imkan sunuyor.

İstenen Başvuru Şartları:

  • Tercihen T.C vatandaşı olan,
  • 19-30 yaş aralığında,
  • 1.65 cm -1.80 cm boy aralığında ve boy/kilo orantısına sahip,
  • En az lise veya dengi okul mezunu,
  • İleri düzeyde Farsça bilen ve aktif kullanabilen,
  • SHGM tarafından yetkilendirilmiş olan sağlık kuruluşlarından alınmış ve SHT-OPS-Sağlık (Madde 6) gerekliliklerine uygun sağlık raporuna sahip

Atlasjet Havacılık A.Ş. sektörde çalışmak isteyenlerin ilk tercih ettiği havayolu şirketlerindendir. Çalışanlarına sunduğu özlük hakları, maaşlerı ve koşulları ile çalışanlarına çok sayıda imkan sunuyor. Atlasjet kabin memuru alımları yılın belli dönemlerinde tekrarlanıyor. Atlasjet hostes olarak çalışmak isteyenler için başvuru yapanlardan uygun olanları öncelikle yazılı yabancı dil sınavına davet ediyor. Bu aşamayı geçenler mülakata davet ediliyor. Sizde yayında olan ilanlar için hazırlanmış olan sayfayı alttaki linke tıklayıp ulaşabilirsiniz.

https://goo.gl/jcH1f9

 
Atlasjet Hostes Alımı Atlasjet Kabin Memuru Alımı 2019 Atlasglobal Personel Alımı 2019 Atlasjet Antalya İş Başvurusu 2019 İstanbul Atlasjet İş Başvurusu
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.
Necmiye     2019-05-10 57 yaşındayim ilkokul mezunuyum bol bol tv dizisi izlerim günde 3 kez takip ederim dizileri ev hanimiyim 4 çocuğum var urfada oturuyorum hiç urfadan dışarı cikmadim bende kabin memuru olmak istiyorum iyi derecede zazaca biliyom.
Turkan     2017-05-09 Can you help me with the applying to this job? Where can I start?
Okan     2017-01-17 Ben çalısamk isterim farsca bilmiyorum 18 yasindayim