Atatürk Havalimanı Güvenlik Personeli Alımı

Atatürk Havalimanında görevlendirilmek üzere Güvenlik görevlisi alımı yapılacaktır.

Atatürk Havalimanı Güvenlik Personeli Alımı

Atatürk Havalimanı Güvenlik Görevlisi Alımı

Avrupanın en büyük havalimanlarından biri olan Atatürk Havalimanının işletmeciliğini yapan TAV açık pozisyonları doldurmak için kariyer sayfaları üzerinden personel alımı yapacağını duyurmuştur. En son yapılan terör saldırısından sonra olağan üstü güvenlik önlemleri alınan Atatürk Havalimanında girişlerdeki güvenlik önlemleri artırıldı. Atatürk Havalimanında şuanda görev yapmakta olan çok sayıda sivil güvenlik görevlisi olduğunu biliyoruz ancak kapılarda yığılmaları engellemek isteyen güvenlik firması yayınladığı ilanlar ile yeni güvenlik görevlisi alımı yapacağını duyurmuştur.

Bu İlana başvuru yapmak isteyen adaylardan güvenlik firması bazı şartlar talep etmektedir. Güvenlik görevlisi olarak başvuru yapacak adayların;

  • Özel Güvenlik sertifikasına sahip olan adaylar,
  • Lise Mezunu olan adaylar,
  • Erkek adaylar için askerlik görevini yerine getiren adaylar,
  • 32 yaşını geçmeyen adaylar,
  • Esnek çalışma saatlerine uygun olan adaylar,
  • Her hangi bir sağlık problemi olmayan adaylar,
  • En az 1.78 boyunda olan adaylar.

Yukarıda sıralanan niteliklere sahip olduğunuzu düşünüyorsanız ve Özel güvenlik görevlisi sertifikanız varsa Atatürk Havalimanı Güvenlik Görevlisi Alımı için yayında olan ilanlara başvuru yapabilirsiniz. Bahsettiğimiz bu ilana sanalsex.info başvuru yapmak isteyen okurlarımız aşağıdaki linke tıklayarak başvuru sayfasını ziyaret edebilirler.

www.kariyer.net/is-ilani/tav-ozel-guvenlik-hizmetleri-a-s-guvenlik-gorevlisi-1443075

 
Atatürk Havalimanı Güvenlik Görevlisi Alımı Yapacak Atatürk Havalimanı Güvenlik Görevlisi Alımı Atatürk Havalimanı Güvenlik Görevlisi Güvenlik Görevlisi Alan Kurumlar Personel Alımı 2017
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.