Atasay Kuyumculuk Satış Danışmanı Alımı 2017

Merhaba değerli iş arayanlar Ülkemizde altın ve mücevherat sektöründe en tanınmış marka olarak hizmet vermekte olan Atasay personel alımı yapıyor.

Atasay Kuyumculuk Satış Danışmanı Alımı 2017

Merhaba değerli iş arayanlar Ülkemizde altın ve mücevherat sektöründe en tanınmış marka olarak hizmet vermekte olan Atasay personel alımı yapıyor. Altın ve Kuyumculuk sektörüne girdiği günden bu gne kadar müşterilerine İnce işçilik gerektiren çok değerli kolye,yüzük ve bileklik gibi daha bir çok ürünü müşterilerinin beğenisine sunuyor. Hemen hemen tüm illerde mağazaları olan Atasay Kuyumculuk boş pozisyonlar için personel almaya devam ediyor.

Sektörde Satış Danışmanı olarak çalışmak isteyenler için yeni ilanlar yayınlayan Atasay Kuyumculuk İş İlanlarını inceleyerek ikamet ettiğiniz bölgelerdeki ilanlara başvurunuzu yapabilirsiniz. Satış Danışmanı pozisyonu için 30 adet ilan yayınlanmıştır. Bu pozisyon için başvuru yapmak isteyen adaylardan istenen kriterler aşağıdaki gibidir.

Satış Danışmanı İçin İstenen Şartlar:

⇒ Ms Office programlarını etkin olarak kullanabilen,
⇒ Takım çalışmasına yatkın, iletişimi kuvvetli,
⇒ Dış görünümüne önem veren,
⇒ Diksiyonu düzgün, akıcı konuşabilen,
⇒ Müşteri beklentilerini iyi algılayarak, sürekli müşteri memnuniyetini sağlayacak,
⇒ Tercihen sektör deneyimli ve mağaza içi satış konusunda deneyimli,
⇒ En az lise, tercihen meslek yüksek okulu veya üniversite mezunu,

Yukarıda Atasay kuyumculuk tarafından satış danışmanı pozisyonu için alınacak olan personellerden istenen nitelikleri inceleyebilirsiniz. Sizde yukarıda verilen nitelilere uygunsanız vakit kaybetmeden aşağıdaki linki tıklayarak iş başvuru sayfasına ulaşabilirsiniz.

Atasay Kuyumculuk İş Başvurusu:

http://www.kariyer.net/atasay-kuyumculuk-is-ilanlari-c4513-p29396/

 
Ankara Atasay Kuyumcu İş İlanları Atasay Kuyumcu İş Başvurusu İstanbul Atasay Mağazaları İş İlanları Kuyumculuk İş İlanları 2017 Satış Danışmanı Arayan Kuyumcular Konya İş İlanları 2017
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.