Antalyaspor sponsoru İATİ Turizm Personel Alımı yapacak

Antalya'nın yükselen Turizm şirketi İATİ Turizm bünyesine yeni personel alımı yapıyor. Kariyer planlayanlar için iati iş ilanlarını takip etmelisiniz.

Antalyaspor sponsoru İATİ Turizm Personel Alımı yapacak

Antalya'nın önde gelen Turizm şirketi olan ve Antalyaspor kulübü formalarına göğüs reklamı veren İATİ Turizm A.Ş. Capital dergisi tarafından yapılan araştırmaya göre de Antalya'nın en hızlı büyüyen şirketi oldu.

2017 iati Turizm personel alımı iş ilanları bu büyümeden nasibi alıyor ve şirket bir çok kişiye istihdam sağlıyor. İATİ Turizm, uçak bileti, konaklama, toplu transfer,araç kiralama gibi bir çok alanda faaliyet göstermektedir.

İATİ Turizm Personel Alımı yapacağı pozisyonlar hangileridir?

  • İş geliştirme uzmanı
  • Şirket avukatı
  • Operasyon elemanı
  • Senior Java Devoloper
  • Aerobilet çağrı merkezi uzmanı
  • Üst düzey finans yöneticisi (CFO)

İATİ Personel Alımı şartları nelerdir?

İATİ personel alımı ilanlarını yayınladı bu boş pozisyonları doldurmak için ilan açtı. İlanlardaki pozisyonlara aranan şartlar değişmektedir. İATİ bir turizm şirketi olduğundan yabancı dil bilmek bir avantaj olacaktır. Ayrıca bilgisayar kullanımı gerekmektedir. En az üniversite mezunu olunmalıdır.

Aerobilet çağrı merkezi uzmanı en az lise mezunu ve yabancı dil bilmelidir. Üst düzey finans yöneticisi (CFO) pozisyonu için en az 10 yıllık tecrübe ve yurtdışında master yapma şartı bulunmaktadır.

Yukarıdaki pozisyonlarda çalışmak istiyorsanız özgeçmişinizi (CV) ik@iati.com adresine göndermelisiniz.İş başvurularının İATİ sisteminde gizli tutulacaktır. Kariyer yapmak isteyenler için global çalışan kaliteli bir şirkettir.

 
İATİ Turizm Personel Alımı iş ilanları 2017 iati iş ilanları 2017 antalya iati iş ilanları 2017 iati turizm iş ilanları 2017 iati turizm personel alımı 2017
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.