Ankara Lise Mezunu Personel Alımı

Ankara'da yaşayan ve en az lise mezunu olan çok sayıda personel farklı kadrolarda istihdam edilmek üzere alınacak.

Ankara Lise Mezunu Personel Alımı

Ülkemizin başkenti olan ankara özellikle memur şehri olarak bilinmektedir. Aslında memur şehri olmasının hizmet, sağlık ve sanayi sektörününde gelişmesine sebep olmaktadır. Sanayi sektörünün Ankaranın belli başlı ilçelerinde gelişmesi ile birlikte büyük fabrikalar kurulmaya devam edilmektedir. Açılan yeni fabrikalar için her gün yeni iş ilanları yayınlanarak fabrikalardaki personel ihtiyacı karşılanmaya çalışılmaktadır. Sanayi sektörü ile birlikte özel sektörde lise mezunu personel alımı yapmaya devam ediyor.

Alım Yapılacak Olan Pozisyonlar

Başkent Ankara'da yaşayıp iş arayanlar için yayınlanan ilanlar ile çok sayıda personel alınacaktır. İstihdam edilecek olan personellerin Lise Mezunu olmaları firmalar tarafından istenen genel şartlar arasındadır. İlan yayınlayan firmalar lise mezunu adayları şu pozisyonlarda istihdam edecektir.

Kasiyer, manav, garson, güvenlik görevlisi, depo görevlisi, şöför, ofis personeli, sayım görevlisi, çağrı merkezi personeli, reklamcı, asistan, evrak kabul görevlisi, müşteri hizmetleri görevlisi.

Yukarıda sıralanan kadrolar Ankara'da yaşayıp ve en az lise mezunu olanlar için yayınlanan pozisyonlardır. Farklı kariyer sitelerine özel firmalar tarafından verilen iş ilanlarını inceleyerek kendinize uygun işleri bulabilirsiniz. Size uygun pozisyonların genel başvuru şartlarını inceledikten sonra internet üzerinden başvurunuzu yapabilirsiniz. Altta bulunan link aracılığı ile kendinize uygun bir yere iş başvurusu yapabilirsiniz.

http://www.kariyer.net/is-ilanlari/ankara#&ct=c6&edl=LO,LM

 
Ankara Lise Mezunu Personel Alımları Ankara Lise Mezunu Personel Ankara Lise Mezunu İş İlanları Lise Mezunu İş İlanları Lise Mezunu Eleman Alımı Personel Alımı Lise Mezunu Personel Alımı
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.