Altur Turizm Personel Alımı İş İlanı

Altur Turizm Personel Alımı Yapacağını Duyurdu.

Altur Turizm Personel Alımı İş İlanı

Altur Turizm Personel Alımı

Altur Turizm insan kaynakları departmanı ihtiyacı olan pozisyonlar için personel alımı yapacağını duyurmuştur. Altur Turizm iş başvurusu yapıp kariyer yaşantınıza yeni bir sayfa açmak istermisiniz? Altur Turizm iş ilanlarını internet üzerinde yayın yapan farklı kaynakları araştırarak hazırlamış olduğumuz haberimiz sayesinde tüm detaylara ulaşabileceksiniz.Altur Turizm personel alımı hakkında kariyer sayfalarında sürekli güncel olarak yayınlanan iş ilanlarının tüm detaylarına haberimiz sayesinde kolaylıkla ulaşabileceksiniz.

Turizm ve taşımacılık sektörünün önemli firmalarından olan Altur Turizm personel alımı yapmak için ilan vermeye devam ediyor. Sizde Altur Turizm bünyesinde bir işe sahip olmak istiyorsanız haberimizin devamnı inceleyerek nasıl ve nereden iş başvurusu yapabilirsiniz ayrıntılı bilgiye sahip olabilirsiniz.

Altur Turizm İnsan Kaynakları

İK Politikamız çalışanlarımızla uzun vadeli işbirliğimizi sürdürmek olup personel seçiminde en önemli kriterimiz bu noktadır. Şirket kültürümüzün önemli bir parçası, yönetici kadrosunu içeriden yetiştirmesidir. Kuruluşumuzun ilk yılında bizimle yola çıkmış arkadaşlarımızdan bir çoğu terfi ederek birimlerimizde çeşitli yönetim görevlerini üstlenmişlerdir.

ALTUR İnsan Kaynakları; kurumun bu stratejilerinin gerçekleştirilmesinde rekabet avantajı yaratacak insan kaynağının sürekli gelişimini, motive edilmesini ve yönetimini sağlayacak sistemleri geliştirmeyi ve kurumsal ilkeler doğrultusunda uygulamayı hedefler.

ALTUR TURİZM, stratejilerini, faaliyet gösterdiği alandaki standartlarını en üst seviyeye çekecek müşteri memnuniyet anlayışı ile sürdürülebilir kalite, saygınlık ve sektörel liderliği sağlamak üzerine yapılandırır.

Altur Turizm Personel Alımı

Altur personel alımı yapmak üzere yayınladığı ilanları sürekli olarak güncel tutmaktadır. İhtiyaçlarına göre ilan yayınlayan firma başvuru yapacak adaylardan bazı şartlar talep etmektedir. Başvuru şartlarını ve açık pozisyonları incelemek için Altur kariyer sayfasını ziyaret edip başvurularınızı yapabilirsiniz.

http://www.alturturizm.com.tr/tr-TR/ise-alim-sureci/1816/Page.aspx

 
Altur Turizm Eleman Alımı Altur Turizm İnsan Kaynakları Altur Turizm İş Başvurusu Altur Turizm İş İlanları Altur Turizm Personel Alımı 2017 Personel Alımı 2017 İş İlanları 2017
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.
Taşkın çil     2021-08-04 Şoför işi arıyorum
Kudret     2020-06-22 B sınıf ehliyetim var aslen türkmenistan uyrukluyim pisikotekni ibb katım src2 var ve ehliyet dahil hepisini türküyede aldım yaşım 22 küçükçekmece fatih M.h oturyom işe ihtiyacım var saon çaliďtıgım ihlasholdin servisini çektım 1 sene ve istanbul havaliman servisinide çektim 6 ay 6 tek olark ve şuanda boştayım
Nuri tok     2019-10-04 İş şoför işi arıyorum
bayram kurtuluş     2019-02-14 e sınıfı ehliyetim var daha önce çalıştıgım fabrikanın servisciliğini yaptım.17 kişilik araçla 8.10 sene civarı nakliye işi yaptım mutsubıshı kamyonla.şöförlük işi aramaktayım.bilgilerinize sunarım