Altınbaş Holding Personel Alımı 2017

Ülkemizin en güçlü Holdingleri arasında yer alan toplam 8.6 milyar TL‘lik cirosu ile faaliyetlerine devam eden Altınbaş Holding ihtiyacı olan boş kadrolar için personel alımı yapacaktır.

Altınbaş Holding Personel Alımı 2017

Ülkemizin en güçlü Holdingleri arasında yer alan toplam 8.6 milyar TL‘lik cirosu ile faaliyetlerine devam eden Altınbaş Holding ihtiyacı olan boş kadrolar için personel alımı yapacaktır. Kurulduğu günden bu güne kadar yarım asırdan fazla süre geçen Altınbaş Holding; lojistik, Transal Denizcilik ve Galata Denizcilik, Factoring, Akpet Akaryakıt, Opet Petrolcülük, Altınbaş Petrol ile faaliyet gösteriyor. Türkiye'nin en güçlü holdingi olan Altınbaş Holding iş ilanlarına başvuru yaparak sizde bu büyük kurumun çalışanı olabilirsiniz.

Altınbaş Holding İnsan Kaynakları kariyer sayfası üzerinden yayınlanan toplam 14 adet açık pozisyon bulunmaktadır 2017 yılı için internet üzerinden yayınlanan iş ilanlarına başvuru yapmak için öncelikle holding bünyesinde personel ve eleman alımı yapan şirketleri inceleye bilirsiniz.

Altınbaş Holding personel alımı 2017 yılında aşağıdaki pozisyonlar ile yapılacaktır. İsterseniz şimdi yayında olan ilanları inceleyelim.

Altınbaş Holding İş İlanları

⇒ Bölge Marka Temsilcisi,
⇒ Altınbaş Mücevharat Bölge Müdürü,
⇒ Marka Satış Temsilcisi,
⇒ Destek Elemanları,
⇒ Satış Danışmanları,
⇒ Mağaza Müdürü,
⇒ Mağaza Satış Danışmanı,
⇒ Bayi Satış Danışmanı.

Altınbaş Holding personel alımı iş ilanları 2017 yılında da bu pozisyonlar ile yapılacak olup, yeni yayınlanacak iş ilanları ile devam edecektir. Altınbaş Holding iş ilanlarını yaından takip eden sitemiz yeni pozisyonlar yayınladığı takdirde sizlerle anlık olarak paylaşacaktır. Aşagıdaki link sizi başvuru sayfasına yönlendirecektir.

http://www.kariyer.net/altinbas-holding-is-ilanlari-c3406-p26439/

 
Altınbaş Holding İşçi Alımı Altınbaş Holding İşçi Alımı 2017 Altınbaş Holding Kariyer Altınbaş Holding Personel Alımı Altınbaş Holding Altınbaş Holding Staj Başvurusu Altınbaş İş Başvurusu
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.