Alternatif Özel Güvenlik Personeli Alımı

Türkiye genelinde özel şirket ve kurum ihalelerini alarak büyümeye devam eden Alternatif Özel Güvenlik Personel Alımı yapacaktır.

Alternatif Özel Güvenlik Personeli Alımı

Türkiye genelinde özel şirket ve kurum ihalelerini alarak büyümeye devam eden Alternatif Özel Güvenlik Personel Alımı yapacaktır. Bay ve Bayan özel güvenlik kimlik kartına sahip olan adaylara farklı illerde iş imkanı sunan firma 800 den fazla güvenlik personeline farklı kurum ve şirketlerde iş imkanı sunmaktadır. Şayet sizinde bir özel güvenlik sertifikanız varsa ve en az ortaöğretim mezunuysanız firma tarafından yayınlanan silahlı ve silahsız özel güvenlik iş ilanlarına başvuru yapabilirsiniz. Orta öğretim ve lise mezunları için yayınlanan Özel Güvenlik İş İlanları sayesinde binlerce genç iş bulmaktadır. Hastaneler, Bankalar, Alışveriş Merkezlerinin vazgeçilmezi olan özel güvenlik iş ilanlarına başvurmak istiyorsanız yayında olan ilanlara başvuru yapabilirsiniz.

Alternatif Özel Güvenlik Şirketi tarafından yayınlanan ilanlara baktığımızda İstanbul, Karaman, Eskişehir, Sakarya, Kocaeli, Düzce ve Manisa illerinde özel güvenlik alımı için ilan yayınlamıştır. Firmanın ilanında özellikle 8 saat çalışma süresi ile 2200 TL maaş garantisi vermektedir. Dilerseniz aranan personellerde istenen şartarı birlikte inceleyelim.

Alternatif Güvenlik Alımı Şartları

⇒ Ortaokul veya  lise mezunu olan adaylar,
⇒ Belirtilen illerde görevlendirileceği için ikamet yerinin yakın olan adaylar,
⇒ En az 1,75 m. boyunda olan adaylar,
⇒ Diksiyonu düzgün olan adaylar,
⇒ 5188 sayılı kanuna uygun olarak özel güvenlik kimlik kartına sahip olan adaylar,
⇒ Bay ve Bayan Güvenlik Görevlisi işini yapabilmek.

Yukarıda sıralanan şartları yerine getirebiliyorsanız Alternatif Özel Güvenlik İş İlanlarına başuru yapabilirsiniz.Vakit kaybetmeden firmanın iş ilanlarının detaylarını inceleyerek iş başvurusu yapmak isteyen okurlarımız sayfanın altındaki bağlantıyı kullanarak tüm detaylara ulaşabilirsiniz.

Alternatif Güvenlik İş Başvurusu

https://www.secretcv.com/firma/alternatif-ozel-guvenlik-hizmetleri-is-ilanlari

 
Dolgun Ücretli Özel Güvenlik İlanları 2022 Alternatif Grup Güvenlik Görevlisi Alımı İlanı İstanbul Anadolu Yakası Güvenlik İş İlanları İstanbul Bayan Güvenlik İş İlanları 2022 Özel Güvenlik İş İlanları 2022 Özel güvenlik a
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.
Gökhan     2017-02-23 Evli çocuklu güvenlik deneyim var is arıyorum
ahmet     2017-02-06 Guvenlik gorevlisiyim is is